שאלה דחופה - עידכון בדף הראשון (((-: - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי, איך היה ללינוי ביום הראשון? היא נשארה ליום מלא?
אגב, התשלום הזה כולל גם אוכל לצהרון? אם כן אז זה סביר אצלנו משלמים בנפרד לגן שהוא עד 14:00 (913 ש"ח שכתבתי עליהם הולכים לגן ומשמשים בין היתר לארוחת בוקר) ותשלום נפרד לצהרון- שהוא החל מ-14:00-17:00 שכולל ארוחה בשרית וחמה כל יום.
רעותי, מאמי, היה מאוד כיף
נטלי אז אין לכם ההזנה אם אתם מביאים ארוחת בוקר מהבית גם אצלנו גובים 1000 שקל לשנה כולל ארוחת בוקר פרי + חוגים וזהו.....
נטלי, זה גן עירייה, נכון?
שיהיה בהצלחה
אני שמחה שאת שמחה
בגנים שאני עובדת איתם- העבודה שלי היא לגבות שכ"ל וגם ריתמוזיקה +קופת גן... אנחנו גם גובים 500 ש"J חד פעמי לכל השנה.
זה לעבודות יד ימי הולדת חגים
המתנות לחגים ולסוף שנה ועוד...
ושוב אני מגלה כמה שווה וזול לגור בקרית גת
אורטל יאללה תעברי לקרית גת תהיי שכנה שלנו ]
איזה כיף שלינוי נהנתה
רעותי, אבל גם אתם לא אמרוים לשלם על שחר, לא? שחר בגן חובה ובגני חובה, עד כמה שידוע לי, הגן חינם ומשלמים רק על הצהרון
רגע? ואם אני לא רוצה לשלם? זה חובה? הבנות עלו לגן חובה עכשיו ואין לי מושג מה הולך להיות שם. אני כבר לא זוכרת מה היה עם הב, נראה לי ש500 ש"ח זה מוגזם מה גם הבנות שלי ביום הולדתן בכלל בחופש אז להן לא יחגגו אז למה אני אשלם ??
זה בדיוק מה ששאלתי את הבוס שלי, כאשר שיתפתי אותו בעניין התשלום: ואם אני לא רוצה לשלם?