סליחה שאני פותחת עוד הודעה, אבל... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אימא--------------------לה!!!!!!!!!!!!!!

מיכל עולה ל - י'

רם עולה ל - ז'

אור עולה לגן חובה

אי-----------------------------------מא!!!!!!!!!!!

מתי זה קרה כל זה?????????? הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!
16 תגובות
עמוד 1
  • זהו הילדים גדלו
  • מה את רוצה להגיד שכל החופש הגדול הזה לא הרגשת שיש לך בבית ילדים גדולים ?
    האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• גם אני בשוק ששקדי הקטנה שלי נולדה בדיוק בשבוע שאני נמצאת בו (34 הולכת לגן עיריה
    שיהיה בהצלחה לכולנו לכל הגוזלים בכל הגנים ובבתי הספר
  • חחחחחחחחחח, באמת אמאלהה עוד מעט יהיו לי שני חיילים בבית.
    שיהיה בהצלחה לכולם
  • רינת - לא. העניין הוא כזה: הילדים גדלים. אני נשארת בדיוק באותו הגיל! (25?... )
    הדסוש - כן. זה בדיוק מה שאני רוצה להגיד...
    מיקימיקי - תודה . שיהיה המשך הריון תקין ולידה בדיוק במועדה! ובהצלחה רבה רבה לשקד!

וואו! אני ממש בהתרגשויות! מקודם קיבלתי מייל מהגננת החדשה של אור, שמחר היא מאשרת להורים להישאר בגן עד 8:30 ולא יותר...
    ועכשיו קיבלתי מייל חמוד ומתוק מהמחנכת של רם בשנה שעברה, שהיא מברכת את כל התלמידים שלה שעולים לחטיבה!! איזו מתוקה...
    ופתאום לפני 10 דק' נודע לי שאתמול הייתה אסיפת הורים ראשונה בכיתה של מיכל, ואני בכלל לא ידעתי... (נודע לי מהשכנה, ואתמול בערב בכלל הייתי בעבודה... ) ועכשיו אני אוכלת את עצמי איך פיספסתי...
  • איך הזמן טס....
    בהצלחה לכולם

• ואוו, באמת ילדים גדולים

• תמר, את עוד תדעי איך זה... לא צריך להקדים את המאוחר
    אגב, קראתי מה שכתבת באחד השרשורים, על ההתנהגות של אח של בעלך כלפי הילדים שלך, והריב שיצא מזה...
    ואני ממש מבינה אותך! איזו התנהגות גועלית של האח!
    אפשר לחשוב שאופק דין צריך להיות מנודה בגלל סיבה כזו... או שמא הוא מגדל את הילדים שלו בצמר גפן ולא שולח אותם כלל לגן?...

• שרון תודה

• בהצלחה לכולם
  • ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!
    אימאלה!!!!!!!
    בנות, אתן לא מבינות!!!

באנו בבוקר לגן, הגננת והסייעת לא נמצאות, ובמקומן 2 אחרות.
    מה קרה???
    תקשיבו:
    אתמול בערב יצאו הגננת והסייעת של הגן ביחד לעשות סידורים אחרונים לקראת היום, ובדרך חזרה הייתה להן תאונה!!!!!!!!!

קיצר, שתיהן עכשיו מאושפזות בבי"ח! הסייעת עם זעזוע מוח ופריקת צוואר, והגננת פתחה את הזרוע ונזקקה לתפרים לכל אורך היד!!!
    אימאלה! אימאלה! אימאלה!!!!!!!!
    שיווואוווו!!!! פעם ראשונה בחיים אני שומעת דבר כזה מזעזע, דווקא בערב שלפני תחילת שנת הלימודים...
    שלא נדע, ושתהיה החלמה מהירה לגננת ולסייעת שלנו!!!
    (אני באמת מזועזעת... )
  • מפחיד
  • יווו... אני בשוק!!!
    החלמה מהירה ורפואה שלמה לשתיהן

• תודה.
    שתיהן עדיין מאושפזות, הגננת עברה ניתוח ביד היום.
    לפחות משהו קצת משמח, היא יכולה להזיז אצבעות. אז כנראה שהיא תצליח לשקם את תפקוד היד...
    נורא.

הלכתי כל היום עם תחושה ממש קשה... עזבתי אותו בבוקר דווקא שמח, הוא מאד שמח לפגוש את החברים מהגן הקודם (הוא עלה לחובה עם כמה חברים טובים... ), וגירש אותי מוקדם... חזרתי לקחת אותו ב - 15:30 (היום הלך לצהרון), ונפגשנו בשמחה גדולה...
    אבל ממש ממש מטריד את מנוחתי התאונה של הגננת והסייעת...
    הבנתי שממש בקושי גייסו 2 מחליפות כדי לפתוח את הגן היום...

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה