נו.... אז איך עבר היום הראשון??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אצלנו היה בסדר גמור!
    קורן נשאר באותו הגן, רק עלה לכיתה של הבוגרים.
    היה לו קשה להפרד ממני, אבל התקשרתי ואפילו באתי לגן בצהריים ואמרו לי
    ללכת הביתה ושהוא בסדר ושאחזור לקחת אותו אחרי הצהריים.
    עם גאיה- היה מצויין!! נשארתי איתה שעתיים והגן כ"כ יפה ומרווח...
    בבקשה שתפו גם אתן...
    מתה כבר לקחת את קורן...

25 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיף לשמוע

• אני הלכתי עם שחר בבוקר לגן הוא שנה שניה בגן עייריה אחרי איזה עשר דקות הוא אמר לי ללכת... אבל לא הלכתי.. עברו עוד כמה דקות והוא ביקש שוב שאני הלך
    בפעם השלישית הוא לקח אותי לדלת ושלח אותי הביתה

• איזה כיף לשמוע!

אופק נשאר היום יום מלא אז אני עוד לא יודעת איך היה לו...

בבוקר, בעלי אמר שלקח לו קצת עד שהשתחרר. כנראה התרגש

• איפי - מה לא מובן שאומרים לך לכי הבית
  • גם אצלנו עבר בכייף, המשיכה עוד שנה באותו גן.
    נכנסנו והתעכבתי לדבר עם הגננת ואז הנסיכה באה ואומרת לי "היא הגננת שלי לא שלך, תלכי, אני רוצה לדבר איתה"
  • מובן.. ילד מדהים .. אפילו שיבחתי אותו בבית על זה

• ואצלנו....
    מעין ממשיכה עוד שנה, היא הגיע שנייה, נשארתי בגן 10 דק' בשיחות עם הצוות ונפרדנו בחיבוק גדול. היא כבר חזרה בהסעה והיה לה יום של כיף.

יובל עברה מהחיבוק הענק של קבוצת הצעירים לקבוצת הבוגרים שהיא גדולה יותר בעשרה ילדים הצוות שם מקסים אוהב ואהוב. המשבר שלה היה אתמול אחרי שהיינו אחה"צ במשך שעתיים בגן והיא הבינה שהמטפלת האהובה שלה כבר לא תהיה (כל החופש דיברנו על זה ואתמול נפל האסימון...) אח"כ בבית היתה התפרצות בכי שנרגעה לאחר שדברה עם אותה מטפלת נפלאה בטלפון, היום כבר היה לה פשוט כיף, היום שעתיים, מחר 3 וביום א' היא תתחיל כבר לישון בגן!
  • הא, חשוב!
    כשילד אומר מרצונו להורה ללכת - לכו!
    הוא אומר לנו בעצם - זו הטריטוריה שלי, אל תפריעו לי. תנו לי להתמודד כאן לבד. אני יכול. אני רוצה!
    שנה"ל מקסימה כיפית מלאת למידה והתקדמות לכולנו.

• ענבר - ניסחת את זה מעולה!

• לינברי את צודקת
    אבל כל ההורים והילדים החדשים בגן .. קצת הפחיד אותי לעזוב אבל שחר עקשן לא נתן לאמא שלו להישאר

• נדב נכנס לגן עירייה - טרום-טרום חובה.
    היה לנו קצת קשה (ולי קצת יותר
  • ליאני חזרה לאותו גן משנה שעברה אז היה לה ממש כיף לפגוש את כל החברים שלה והיא נפרדה ממני אחרי עשר דקות. .. חזרתי לקחת אותה בשתיים

]
    ]
  • ירין היה סבבה , שיחק , דיבר , כאילו כלום .. אפילו רץ לגננת להגיד לה איזה משהו ! התחיל להרגיש בבית ..
  • גם אצלנו היה מעולה

• גם אצלנו היה מעולה! טפו טפו טפו
    אור קצת התביישה בהתחלה אבל אח"כ כבר הרגישה בבית והכלתי כשאמרה לי שאני יכולה ללכת
  • אצלנו היה מעולה יותר טוב ממה שחשבתי...
    את רני שמתי ראשונה היא שיחקה בלגו אמרתי לה ביי ביי היא צחקה וברחה
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • אני בהיי כבר משבוע שעבר - כולי מתרגשת כאילו בת שלי מתחתנת...
  • איזה יופי!
    אצלנו היה מצוין נויה עלתה לכיתת בוגרים במעון והיתה מרוצה:-)
    הגדול התחיל תיכון וזה עם פנימיה כיתה ט-הראשון שיוצא מהבית לא קל אבל סה"כ טוב לו וזה חשוב.
    שיראל ממשיכה לכיתה ו{השנה בת מצווה}
    והקטן עלה לכיתה א-היה מאוד מרגש הוא התפדח שאני יתן לו נשיקה ראיתם את זה?
    שבעזרת ה יעלו ויתקדמו בסולם החוכמה,ההבנה,הבגרות.
  • כיף לשמוע שהילדים של כולנו בסה"כ יודעים להפרד מאיתנו כל כך יפה
  • אצלינו שקד התחילה גן עיריה היום ובכל זאת זה בום מ - 5 ילדים במשפחתום פתאום 30 וכבר במפגש אתמול אני ועוד אמ אחת שידכנו בין 2 הבנות והכרנו בינהם ע"מ שיהיו ביחד ונתנו לנו להיות היום חצי שעה וישר באתי איתה והיא התחילה לשחק עם הילדה שהכירה מאתמול ואחרי רבע שעה הגננת אמרה ילדים שלא בוכים שההורים יתחילו ללכת ובאמת הלכתי ועוד חיכיתי עוד כמה דקות ואז הלכתי וכשיוסי בא לאסוף אותה ב - 10:00 אמרה לו הגננת שבכתה טיפה אבל הייתה ממש מקסימה. מחר עד 11:00 וביום א' מלא.
    אח"כ לצהרון היינו צריכים לבוא עם הילדים ב - 14:00 זה גן אחר זנמצא באותו הרחוב ולא צריך אפילו לעבור כביש שזה ממש מצויין.
    וקיבלתי הלם טוטלי מכיון שהייתה ערבוביה אחת גדולה עם הילדים שיוצאים מאותו הגן וילדי הצהרון ויש שם מלא מלא ילדים 35 זה המון והביאו לשם במיוחד גננת שמאוד ותיקה והרבה שנים בתחום הצהרונים מאיזורים אחרים מכיוון שזה הצהרו הכי גדול. היא ניסתה להסביר מה ומו והילדים התחילו להשתולל אז הוציאו אותם לחצר ונתנו להם ארוחה קלה ואחכ עוד ביקשו למלא טפסים וחשבו להפעיל את ההורים והילדים ולעשות יצירה אבל כולם הלכו בשלוש וקצת וכמובן ששקד לא רצתה ללכת ולעשות בעיייות אז הייתי צריכה לקרוא ליוסי שיבוא וייקח אותה.
    אני דואגת מאוד איך היא תסתדר בצהרון מכיוון שהיא רגילה לשנת צהריים וכו' אמרו לי להביא לה שמיכת פוך והיא תנוח טיפה עליה בימים הראשונים.
    נקווה שיהיה בסדר.

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• לי היה יום קשה...
    זה התחיל ב6 בבוקר שניצן העיר אותי ב"אמא יש לי נזלת" אני מסתכלת עליו - כולו מלא דם

• אצלנו הלך די טוב...
    ליויתי את הבנות עד לשער שם פגשנו את הגננת
    היא לא נתנה לי אפילו ללוות אותן לפתח הדלת
    ניפנפו לי לשלום וטסו במעלה המדרגות
    כמובן שאני טסתי הביתה עם דמעות בעיניים משמחה

• אצלנו ההתחלה היתה חלקית

• נשארתי עם שקד בגן מ-8:00 עד 10:30.
    הוא לא רצה ללכת משם
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה