אצלינו שקד התחילה גן עיריה היום ובכל זאת זה בום מ - 5 ילדים במשפחתום פתאום 30 וכבר במפגש אתמול אני ועוד אמ אחת שידכנו בין 2 הבנות והכרנו בינהם ע"מ שיהיו ביחד ונתנו לנו להיות היום חצי שעה וישר באתי איתה והיא התחילה לשחק עם הילדה שהכירה מאתמול ואחרי רבע שעה הגננת אמרה ילדים שלא בוכים שההורים יתחילו ללכת ובאמת הלכתי ועוד חיכיתי עוד כמה דקות ואז הלכתי וכשיוסי בא לאסוף אותה ב - 10:00 אמרה לו הגננת שבכתה טיפה אבל הייתה ממש מקסימה. מחר עד 11:00 וביום א' מלא.
אח"כ לצהרון היינו צריכים לבוא עם הילדים ב - 14:00 זה גן אחר זנמצא באותו הרחוב ולא צריך אפילו לעבור כביש שזה ממש מצויין.
וקיבלתי הלם טוטלי מכיון שהייתה ערבוביה אחת גדולה עם הילדים שיוצאים מאותו הגן וילדי הצהרון ויש שם מלא מלא ילדים 35 זה המון והביאו לשם במיוחד גננת שמאוד ותיקה והרבה שנים בתחום הצהרונים מאיזורים אחרים מכיוון שזה הצהרו הכי גדול. היא ניסתה להסביר מה ומו והילדים התחילו להשתולל אז הוציאו אותם לחצר ונתנו להם ארוחה קלה ואחכ עוד ביקשו למלא טפסים וחשבו להפעיל את ההורים והילדים ולעשות יצירה אבל כולם הלכו בשלוש וקצת וכמובן ששקד לא רצתה ללכת ולעשות בעיייות אז הייתי צריכה לקרוא ליוסי שיבוא וייקח אותה.
אני דואגת מאוד איך היא תסתדר בצהרון מכיוון שהיא רגילה לשנת צהריים וכו' אמרו לי להביא לה שמיכת פוך והיא תנוח טיפה עליה בימים הראשונים.
נקווה שיהיה בסדר.
המסנג'ר שלי:
afeks@hotmail.co.il