בייביסנס-התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    יש לי התייעצות בנוגע לבייביסנס.הבת שלי בת 3.5 חודשים,מהרגע שהיא למדה להתהפך היא הפסיקה לישון על הגב. אני משכיבה אותה על הגב ואחרי כמה דקות מוצאת אותה ישנה על הבטן וככה כל הלילה. אני מאוד דואגת ורוצה לקנות לה בייביסנס. יש לי כמה שאלות:
    קודם כל חשבתי לקנות ביד 2 כי חדשים מאוד יקרים. אני לא יודעת עד כמה המכשירים שהיו בשימוש הם מדוייקים. שמעתי משהו על בדיקות ואיפוס למכשירים שאמורים לעשות בחברה. אחרי כמה זמן שהמכשיר בשימוש הוא חייב לעבור בדיקה?
    שאלה שניה האם כל מכשיר מתאים למיטת תינוק?היא כבר מתחילה לזוז במיטה ,האם המכשירים מכסים את כל שטח המיטה?
    יש כמה סוגים מכמה חברות, איזו חברה מומלצת ?תודה
2 תגובות
עמוד 1
  • ברגע שהתינוקות כבר מתהפכים לבד הם יכולים לישון על הבטן. אין צורך לשמור עליהם שלא יתהפכו.

בטח עוד בנות יענו לך, אבל בעיקרון הבייבי סנס לא הכרחי אלא אם כן יש לתינוק בעיות, הבייבי סנס עושה המון אזעקות שווא ומבהיל סתם.

• מה שאמא ויותר כתבה.
    ממליצה על אינטרקום בו תוכלי לשמוע מה היא עושה, אם היא שקטה, אם יש תזוזתיות יתר וכו'.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה