בבקשה תענה לי אני חייבת שקט נפשי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום שמי רחלי

קיבלתי מחזור ב - 11.8.2011 לפי החישוב שלי אני אמורה לקבל ווסת ביום שבת הקרוב היום עשיתי בדיקה ביתיתי ויצא שלילי.

אני ממש מאוכזבת בהריון הראשון נכנסתי להריון בלי בעיה באותו חודש של החתונה.
    המחזור שלי סדיר כמו שעון אף פעם לא הייתה לי בעיה.
    אחרי הלידה לקחתי גלולות אולי חודשיים והפסקתי ובחודשיים האלה גם היו לי פיספוסים ומאז עברה כמעט שנה, בעלי שומר על עצמו בדרכים שלו, הגוף שלי נקי אז למה אני לא נקלטת.

אני ממש בסרטים שייקח לי כמה שנים להיכנס להריון.

מה אני צריכה לעשות בבקשה תעזור לי אני ממש מפחדת שאני לא יצליח יותר
    להביא ילדים.

בבקשה תחזור אלי במהירות

רחלי דהן
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בדיקת ההריון לא תהיו חיובית לפני יום שבת
    צריך לחכות ליום איחור לפני שעושים בדיקת הריון

כמה זמן אתם מנסים להכנס להריון ?
    ממליץ כי תגשי להבדק (יחד עם בעלך) על מנת לראות כי הכל תקין, ורק כך אפשר יהיה לדעת למה את לא נקלטת

בכל מקרה, בין אם יש בעייה או לא - קיימים מגוון של טיפולים מצוינים שיעזרו לכם להכנס להריון במהירות

נ"ב - לחץ ופחד לא עוזרים, תחשבי חיובי ולא "סרטים רעים", כם זה מאוד יעזור לך להכנס להריון

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה