התיעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' הדר,רציתי להיתיעץ איתך בנושא של לחץ דם...
    היום בדיוק 38 שבועות מלאים...
    יש לי לחץ דם מדי פעם קצת גבוה(עלה לקראת סוף ההריון)...,כבר פעמיים עשו לי בדיקה של רעלת הריון...,הכל תקין...,אחרי אישפוז(לפני שבועיים) אמרו לי לעשות מעקב תנועות עובר,למדוד לחץ דם ולעשות בדיקה ברפאת חוץ...
    רופא נשים שלי אמר להגיע אליו ולקחת הפניה למוניטור...,כאשר הגעתי אליו התברר שהוא יצא לחופשה של שבוע ימים,אז נעלצתי לקחת הפניה מרופא נשים אחר...
    הרופא נשים שנתן לי את ההפניה ציין בהפניה שמכיוון שהייתי לא מזמן באישפוז אני צריכה לעשות מוניטור כל 3 ימים...
    הגעתי למוניטור והאחיות החליטו למדוד לי לחץ דם....,והוא היה קצת גבוה(וזה אחרי כל הריצות שעשיתי במכבי בשביל להוציא את ההפניה למוניטור מרופא אחר...,לפני שנכנסתי העברתי שם לפחות שעה וחצי )
    בזמן שהייתי מחוברת למוניטור רופא נשים שהיה במכבי כבר הלך,לכן האחיות שלחו את התוצאות למרפאה בבאר שבע(חיכינו עד שעתיים להחלטה של הרופא)...,עשיתי גם סטיק והוא היה תקין...,המוניטור גם היה תקין....,ההחלטה שהתקבלה מהרופא בבאר שבע היא הפניה למיון-חשש לרעלת הריון בגלל לחץ דם......,הסברתי לאחות שכבר פעמיים בדקו אותי...,שבוע אחרי שבוע ואין לי שום רעלתתתת,אני עדיין עם סימנים של אינפוזיה בידיים מאישפוז קודם...,שוב מיון?????
    הרופא שלי בחופש בחו"ל אין לי עם מי להיתיעץ
    האחות התחילה להפחיד אותי שזה מסכן אותי ואת העובר ואם עכשיו אין רעלת אז בעוד 5 דקות כן יכול להיותועוד הרבה דברים מפחידים.......
    לעומת זאת הרופא נשים שלי,פעם קודמת שהגעתי למיון לפני שבועים(הלכתי על דעת עצמי כי עלה לי הלחץ דם והורפא שלי היה שוב בחופש ביום אישפוז),אמר שזה ממש מיותר שמאישפזו אותי לבדוק רעלת הריון,כי הוא כבר בדק והכל תקין,צריך לקחת רק כדורים להורדת לחץ דם....אבל הוא בחופש עכשיו שוב,עד שבוע הבא....ואין תורים אצלנו במכבי לשבוע הקרוב לרופא אחר,רק אם לנסות להיכנס בין הטורים,לשבת שם מספר שעות,זה משגע...,אתמול הייתי במכבי כ4.5 שעות זה ממש טירוף....
    מה דעתך על הנושא?האם לנסוע למיון או לחכות לרופא שלי???(הלחץ דם שלי במנוחה 116\67,אני מודדת בבית)...
    אני ממש בדילמה ולא מפסיקה לחשוב על זה....,מה עליי לעשות???

תודה וסליחה שזה כל כך ארוךךךךך

yaninayalin
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

זה ממש בלתי אפשרי לתת ייעוץ על סמך מה שכתבת.
    1. מהם ערכי הל"ד שלך, כל פעם שאת כותבת שזה גבוה, מה זה וכמה זה ?
    2. כשאת אומרת עשו לי בדיקה של רעלת הריון - מה זה כולל ?
    האם בדיקות דם? האם עשו איסוף שתן לחלבון יותר מפעם אחת?

בכל מקרה, כיוון שהרופא שלך איננו זמין וכרגע ההמלצה הרפואית שקיבלת היא ללכת למיון, אז זה מה שאת צריכה לעשות

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה