המשך להתיעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תשובת לשאלות שלך בקשר ללחץ דם,רעלת ואישפוז...
    בקשר ללחץ דם:
    1.הערכים של הלחץ דם ממש מוזרים....,נגיד בישיבה זה מגיע גם ל143\92....,רגע אחרי אני מודדת בחצי שכיבה(כאילו מרימה את הרגליים) וזה ישירות יורד ל118\70(אלה המדידות האחרונות שעשיתי היום בבית)....,באישפוז בכלל אמרו לי למדוד לחץ דם בשכיבה ואחרי מנוחה....
    איך זה הגיוני בכלל שזה יורד כל כך משמעותי ומיידית???
    לפי זה אני צריכה אז לשכב ולקום רק לשירותים ולאכול.......(אני בשבוע 38,מתחילה 39...)
    האם ברעלת לחץ דם גבוה גם בשכיבה???

בקשר לרעלת:
    2.עשו לי פעמיים כבר(יצא שזה כל שבועיים) גם בדיקת דם וגם איסוף שתן לחלבון וגם מדי פעם עושים סטיק(אתמול נגיד במכבי עשו בדיקה בסטיק)...,הכל תקין!!!

האם זה מסכן את העובר עכשיו,כשאין רעלת ויש רק לחץ דם???
    כל פעם כשאני מודדת,אני מודאגת עוד יותר ומתחילה לבכות....
    אני לא רוצה להגיע למיון,בטוח הם יתחילו לעשות לי שוב בדיקה לרעלת עם האיסוף שתן וימדדו לי את הלחץ דם בשכיבה(שכך הוא בנורמה..)

yaninayalin
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין לך רעלת הריון אולי רק יתר לחץ דם וגם זה בקושי
    אין צורך להיות כל כך לחוצה ומודאגת - כי סה"כ נראה מכל מה שאת מספרת שזה בסדר גמור
    אין סכנה לך או לעובר

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה