בהמשך לשאלה על היתפסות שריר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר הדר,
    אני שבוע 13+5. הייתי אצל רופאת משפחה (כי רופאת נשים לא הייתה זמינה) בקשר להיתפסות שריר בישבן והיא אמרה לי שבשביל להקל על הכאב אני יכולה למרוח bengay ולעסות את המקום. אתמול בערב היו לי כאבים חמורים עד כדי חוסר יכולת ללכת, לשבת או לשכב בלי עזרה ומרחתי משחת bengay שלקחתי מאימי. מרוב כאב וחוסר אונים אפילו לא שמתי לב לתאריך על גבי המשחה ורק לאחר המריחה התגלה לי שהתאריך שלה פג לפני קצת יותר משנתיים. המשחה קצת שרפה לי באזור במשך כמה דקות ולא הועילה כלל. רציתי לשאול:
    1. האם השימוש במשחה זו עפ"י המלצת רופאת המשפחה הוא בסדר?
    2. האם העובדה שמרחתי משחה שפג תוקפה יכולה להזיק לעובר עקב ספיגת החומרים שבמשחה לגוף? אני ממש חוששת:( מה רמת הנזק שזה יכול לעשות אם בכלל?
    3. האם יש משחה שאתה ממליץ עליה שמותר למרוח בהריון לשרירים תפוסים, אני ממש סובלת:(
    אגב, הרופאה גם נתנה לי מספר בדיקות דם לעשות לבדוק את המגנזיום, הסידן ועוד.
    מודה לך מאוד על תשובתך!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

למיטב ידיעתי משחת בנגיי מותרץ בהריון, לגבי היותה פג תוקף אינני יודע
    ממליץ להתייעץ עם אחד ממרכזי הייעוץ התרופתי
    ראי טלפונים בקישור מימין: "תרופות בזמן הריון"

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה