כאבים ברום הבטן,צד ימין מתחת לצלעות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לד"ר הדר חג שמח ושלום רב.
    שבוע הריון- 26 +5. גילי 42. הריון ראשון. (להוציא 3 הפלות שהתרחשו בשבועות מוקדמים בנסיונות הקודמים בשנתיים אחרונות)
    מזה כשבועיים חשה בכאבים באים וחולפים ברום הבטן,צד ימין מתחת לצלעות. לעתים גם מעט נמוך משם. מדובר בכאב כמו דקירה. בא וחולף. לא קבוע. אך קיים מדי פעם ולא נעלם. נרגע מעט עם עיסוי המקום, נשימות,מנוחה.
    קראתי במדריך להריון ולידה שזה יכול להיות אחד הסימפטומים הקיימים ברעלת הריון, אם כי לא היחיד.
    מדדי לחץ הדם שלי לאורך ההריון באיזור 100/70. פעם אחת נמדד לי 118/82 לפני 10 שבועות. אחכ זה חזר לממוצע.
    אתמול כירורג בדק את האיזור ולא מצא משהו חריג.
    טרם דיווחתי לרופא הנשים שלי מכיון שהוא עובד רחוק ממקום מגוריי ואין לי נגישות גדולה אליו כרגע.

מה דעתך?
    תודה רבה.
    גל

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

שכדאי גם לבדוק חלבון בשתן ולעשות בדיקות מעבדה על מנת להיות בטוחים שלא מדובר ברעלת הריון. חוצמזה כדאי להבדק על ידי גניקולוג

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה