האם אני בהריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי , אני זקוקה לעצתך, מאוד קשה לי עם התהייה הזו - "האם אני בהריון"
    וכל נדודיי השינה שמגיעים בעקבות הדאגות או בעצם בעקבות ההריון?!
    אז קצת רקע מקדים, אני בת 30 ללא ילדים, וזה הניסיון הראשון שלנו... בעלי ואני קיימנו יחסיי מין בסביבת תקופת הביוץ (מה-13 לחודש ועד אתמול- 18 לחודש, במרווחים) ומאוד קשה לי להמתין בסבלנות, בציפייה כל כך גדולה, עד ל-30 לחודש שזה התאריך המשוער לקבלת המחזור ואני לא יודעת עם קיימים סימניי הריון או שזה בדימיון שלי בגלל שאני כל כך רוצה... עד כה אני מרגישה שהבטן התחתונה התנפחה (והיא קשה יחסית), שהופיעה בעיית עצירות (שלא איפיינה אותי בתקופה האחרונה- מאז שאני הולכת בקביעות למדקרת).
    הערב כשהלכתי לישון התחלתי להרגיש צרבת, שהלכה והתחזקה, (אני בדרך כלל לא סובלת מצרבות ולכן אני פונה אלייך בארבע וחצי בבוקר)... בנוסף לצרבת הרגשתי כאביי גב תחתון, שגם הקשו על ההירדמות (הם לא אמורים להופיע רק בשלב מתקדם של ההריון?) והרגשתי גליי חום וקור, שהלכו וחזרו, כאשר כפות הרגליים נשארות קרות, והלחיים והחזה והבטן חמים.
    חשוב לציין שלא אכלתי היום (וב-3 ימים האחרונים) אוכל שמן או כבד (אבל בסופ''ש האחרון אכלתי יותר מתמיד) וגם כלל לא לפני השינה וסיימתי פעילות גופנית (שיעור עיצוב) שעה וחצי לפני השינה. האם יש סיכוי גבוה שאני בהריון? מתיי הכי מוקדם אפשר לעשות את בדיקת ההריון הביתית? מצפה לתשובתך! המון תודה! וחג שמח.

נטלי הררי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

צר לי, אך אין סימנים ודאיים מקדימים שיכולים לבשר האם את בהריון או לא
    כל הסימנים שאת מתארת יכולים להיות קושרים ו/או לא קושרים להריון, ולא ניתן להסתמך עליהם בכדי לדעת האם את בהריון
    לכן, לא נותר לך אלא לחכות בסבלנות, עד ליום האיחור במחזור ואז לעשות את בדיקת ההריון

מבלי שום קשר להצלחתך במחזור הקרוב, אני ממליץ בחום להוריד את סף הציפיה ואת סף החרדה. כל זה רק מפריע להכנס להריון ובהמשך להצלחתו.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה