היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ה' ישמור!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ובעלי יושבים כאן ליד המחשב, התינוק בחדר בעריסה שלו ישן.. יש לנו אינטרקום כזה שאחד נמצא אצלו ואחד נמצא אצלו וככה אנחנו שומעים וכל דבר שצריך נגשים אליו..
המזל שלי זה שבעלי כל כך ערני ב"ה ופתאום הוא שמע מן צפצופים מוזרים מהמכשיר.. ישר הוא קפץ רץ אליו .. פתאום אני שומעת אותו דרך הרמקול טלי הוא לא נושם!!!!!!!!הוא לא נושם!!!!! דפקתי את הריצה של החיים מהמטבח לחדר, אני רואה אותו בידיים של בעלי כולו לבןןןןןן כמו סיד ומתקשה מאוד מאוד מאוד לנשום ממש שני הנחיריים שלו היו סתומים לגמרי כנראה בגלל הצינון ומהפה הוא לא הצליח לנשום.. ואז הוא התחיל להלחץ ולבכות.. בנתיים בעלי הספיק להפוך אותו בידיים על הבטן ואחרי זה שם אותו על הכתף גבוה בצורה כזאת שהאף יהיה משוחרר יותר ואני שמתי טיפות.. בהתחלה לא עזר הוא המשיך להשתנק ככה ותוך כמה שניות זה נפתח לו.. ואני עם ההיסטריה שלי.. התחלתי לבכות כמו תינוקת!!! והתקשרתי למוקד.. בקיצור.. סיום מגעיל ליום שגם ההתחלה שלו הייתה מגעילה!עכשיו בטוח שגם את השעה-שעתיים שאני מצליחה לגנוב לשינה בלילה אני לא אשן..
16 תגובות
עמוד 1
ה' ישמוררררררררררררררר וואי טלי ברוך השם הכל בסדר!!!
איזה פחד כל הכבוד לבעלול שהיה ערני והצליח לעזור לו לנשום....
הי מותק זה סיטואציה מלחיצה בטירוף....מקווה שהצלחת להירגע תנסי להגביה לו את המזרון בצד הראש כך שישן בשיפוע ולא ב180 מעלות.
באמת קשה לישון אחרי דבר כזה מאחלת לך המשך לילה רגוע " כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא "
ה ישמור!!!!!
איזה פחד!!!!!!WOOOOOOW!!!אני ממש בהלם!!!!
העיקר שהכל יסתדר....
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
יאווו מפחיד מזל שלא איבדת את עצמך ופעלתם בדרך הנכונה !!!!
מתוקה שלי
בהחלט חוויה מפחידה.
כל הכבוד לכם על שפעלתם ברוגע! שהנסיכי יהיה בריא ומעכשיו רק לילות שלווים ומתוקים
כל הכבוד על העירנות שלכם ! זה ממש מפחיד ואני לא מתארת בכלל מה עבר עלייך ועל בעלך. קבלי חיבוקים
יאו אלוהים ישמור איזה פחד!!!! טוב שהגבתם מהר
איזה טיפות שמת לו?
וואוווו!!! ה' ישמור!!!!!!!!!!!
ברוך ה' שזה נגמר ככה...
ווואי איזה לחץ - מסכנוני קטן
טלי, כל הכבוד על הערנות!
ה ישמור אני לא היתי מחזיקה מעמד כל הכבוד לבעלול
וואו מאמי אני קוראת ובוכה. קרה לי את אותו הדבר עם ליאן. ומזל שבעלי היה שם. תרגישו טוב. נשיקות לקטנטן
לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"