יסמין בטיול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,
    מה עושים???
    אני רוצה לנסוע לטיול עם בעלי ל3 שבועות לחו"ל ואני עם דימומים בלתי פוסקים!
    אני 6.5 שבועות לאחר גרידה התחלתי לקחת סרזט אך שבוע לאחר המחזור החודשי התחילו לי שוב דימומים כבדים
    מיד הפסקתי את זה(בהתיעצות-ביום רביעי 19.10) והדימומים רק התגברו מיום ליום כמו מחזור!
    מה זה?האם זה מחזור?האם עלי לחשוש למחזור הבא שיגיע עוד שבוע וחצי(בזמנו.....)
    אני בלחץץץץץץץץ
    אני מאד רוצה יסמין שמעתי שזה כדור חבל"ז שעוצר דימומים אבל הבעיה שאני כרגע צריכה לבדוק קרישיות כי יש לי חשש לקרישיות יתר
    (לאחר ההפלה +לידה מוקדמת) והרופא שלי אמר לי שרק 8 שבועות לאחר ההפלה הבדיקת קרשיויות יעילה. ולפני זה יש סיכון לקחת יסמין אם יש חשש לקרישיות!

מה עושים?
    תעזרו לי בבקשה...........
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

סרזט יכולה לגרום לדימומים בלתי סדירים
    ומאוד הגיוני שאחרי הפסקת הסרזט תהיה התגברות של הדימום, אך זה אמור להפסק כעבור מספר ימים.
    התייעצי שוב עם הרופא שלך ויכול להיות שכדאי ללכת על אמצעי מניעה אחר (קונדום) עד אשר תשלימי את ברור קרישיות היתר.
    אינני יודע מהי מידת החשד לקרישיות יתר, והאם אכן אסור לקחת יסמין בינתיים - על זה דברי עם הרופא שלך

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה