בהמשך לשיאלה הקודמת, - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב.

אני אנסח את זה אחרת:
    אם לא היה ידוע תאריך ווסת אחרון, ונקבע תאריך ווסת אחרון לפי גודל העובר.
    נקבע שבתאריך 21/3 היה ווסת אחרון .
    ובתחילת אפריל נקלטתי להריון.

ציינתי את תאריך חתונה של חברתי מכיוון שפרק הזמן של החתונה עולה על שבוע שבו אני נמצאת בהריון,
    10/3 - 10/10 ( שבעה חודשים) והייתי רק בשבוע 29. ( שבעה חודשים + שבוע)
    מה שלא מובן זה אם בתחילת מרץ לא הייתי בהריון לדברי הרופא ורק באפריל נקלטתי איך שבוע ההריון יותר גדול מהתאריך בו אמרו שנקלטתי ?
    הערכת משקל:
    סקירה ראשונה בתאריך 8/7 131 גר' שבוע 15.4
    סקירה שניה בתאריך 31/8 504 גר' שבוע 23.3
    היום אני נמצאת בשבוע 31
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

מסיבות היסטוריות בעיקר אנחנו סופרים את תאריך תחילת ההריון מתאריך הווסת האחרונה, למרות שקליטת ההריון עצמו אכן מתרחשת שבועיים לאחר מכן. יחד עם זאת, צריך להמשיך לספור לפי תאריך הווסת האחרונה שנקבעה לך.
    והכי כדאי לספור בשבועות ולא בחודשים.
    לשאלתך תמיד יש פער של שבועיים בין גיל ההריון (לפי הווסת האחרון) לבין הזמן בו נקלטת.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה