חיידק CMV ומין אוראלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב

אני בהריון שני ומעולם לא נדבקת בחיידק ה-CMV (ברוך השם) ולכן אני במעקב חודשי . אני יודעת שניתן להידבק בו משתן, צואה , נזלת וכו...
    שאלתי היא האם אני מתסכנת בהדבקה אם אני מבצעת בבעלי מין אוראלי?
    בנוסף האם זה מסוכן שבעלי עושה לי מין אוראלי ואז מנשק אותי?

סליחה על הבוטות אבל אני מפחדת לא לשאול
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

CMV עובר גם במגע מיני, על ידי זרע והפרשות וגינליות

בעלך צריך להיות חולה ב - CMV ולהפריש את הנגיף בנוזלי הזרע בכדי שתדבקי, ואני מניח שאינכם יודעים אם בעלך חולה כרגע או חלה בעבר ב - CMV, כך שאינך יודעת אם הוא מדבק או לא.

הסכנה העיקרית במין אורלי הוא הדבקה בהרפס, וגם כאן צריכה להיות הפרשה של הוירוס בנרתיק ו/או בפה, כדי שהוא יעבור מאתר לאתר, וגם כאן ברוב המקרים אי אפשר לדעת זאת

אפשר לבדוק נוגדנים לשני הוירוסים הללו וכך לדעת האם בעלך או את מסכניים זה את זה בהדבקה או לא.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה