היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היה כ"כ כיף- קוקי איך זה שאני רק צילמתי ובכלל לא הצטלמתי?
קאסה דה ברזיל
דניאל ונתי מתחרים בינהם- הבשר לא הפסיק לרדת ולהשפך שם
קוקי וצ'בית הקטנה מברוק לנתי !!! למה הן לא מתות אחת על השנייה?!?! מתפנקות בטיילת... בין חדרי חדרים חחחח.... חחח אוריה מתעקשת לשבת עם ליאם בעגלה בחוף ציון מתפננות
קוקי סתמי כבר את דביבונית שבא לי לנשק את החדודים שלך כל היום- ואם לא היה לי גלוס על הפה זה מה שהייתי עושה באמת!!!!! סליחה? ומה עם בעלולי הדיביבון השרירי שלי?
נשמה את לא דביבונה... את מהממת!!!! והרזונות סתם מקנאות בנו... או לפחות ככה אני חושבת, ליתר הדיוק מנסה לשכנע את עצמי. חחחחחח
הקיצר את מהממת ויש לך בנות מהממות (אין על הקציצה שלך, אדם רזה לא יכול לעשות כזו קציצה!!!!!!!) ואיך אפשר לעשות אינרג'ייזר צריך לזה כוחות!!!!
וזהו!
[
חחחחח מצחיקות אתן. אני מלאת תקווה שאם פעם הצלחתי להוריד 17 קילו אז הכל אפשרי
נטלי דרך אגב התירס שום באמתתתתתת טעיםםםםםם
נטשה - אני גם רוצה משטר.... יש לי מינימום 30 טונות להוריד..... פעם היתי כוסית על עכשיו אני חבית על. חחחחחחח [
חחחחחחחח ליבי את קרועה!!!! אני למשל באמת מקנאה, הלוואי עליי רבע מהציצי שיש לך!!! וסיון יקירתי!!!!!!!!!! תרגעי ומהר כי את מהממת בכל מצב! אני מתה על הפנים העגלגלות שלך
נטשה קודם כללללללללל 5555555555 שום בצל....
מאיפה קנית את הפיגמות מהםםםםם שזה אותו הדבר
נראה שבאמת נהניתן!!!
חחחחח אמרתי לך שהתירס בטעמים סוףףף ליבי בכיף אני אהיה המאמנת שלך אני תותחית בזה חחח
איזה מתוקיות.
וואי וואיי נראה לי להב ואוריה הפכו שם את המסעדה......
בשמת
חחחחח נראה לך חינוך של חיילות יש להן העלנו אותן בדרגה כבר
נראה שהיה לכן כיף! והפיג'מות התואמות
רואים שנהנתם
חחחחחחחחחחחח ווורנררררררררר הזכרת לי אילת עם היחידה מחמך וחמתך
יאא אני גם לא מאמינה שאני רואה שרשורים כאלה על משקל אולי תקחו קצת ממני חחח הלוואי אלי להיות ככה רזה בקיצור רואים שנהנתם איזה כיףף ושירן את גדולה חולה על הראש שלךךך