בדיקות רפואיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום,
    אני בשבוע 6 פלוס 3 ימים. בעלי ואני החלטנו לעבור להתגורר בחו"ל, בשל הצעת עבודה (אפריקה). בעלי יטוס בעוד כחודש, ואני אצטרף לבעלי בסביבות שבוע 20 להריוני, בהנחה שהכל יהיה בסדר ותקין, אמן ואמן.

אילו בדיקות אצטרך לעשות לאחר שבוע זה? אציין גם כי אנו מתכננים לשוב לארץ לפני הלידה (אני כחודש קודם, בעלי כשבוע לפני תאריך הלידה הצפוי).

בנוסף, ישנם חיסונים שהבנתי שעלינו לבצע, כגון כנגד צהבת B, קדחת צהובה, דלקת קרום המוח. האם ישנה מגבלה לבצע את החיסונים הללו בהיריון? אם כן, מהן האפשרויות שלי?

תודה רבה,
    יפעת.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בדיקות:
    שבוע 22 - סקירת מערכות
    שבוע 24 - העמסת סוכר
    שבוע 35 - משטח ל - GBS (לא חובה)
    החל משבוע 30-32, הערכות משקל
    וזה חוץ ממעקב שגרתי של ל"ד, דופק, חלבון ובדיקות דם

יש מגבלה לקבל החיסונים בהריון