בדיקת דופק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

רציתי לברר מתי מומלץ ללכת לבצע בדיקת דופק לנוכח הנתונים הבאים:

וסת סדירה(כמו שעון) למעט הוסת האחרונה שהיתה ב-6/10/11 .(וסת כל 30 יום ובמקרה של האיחור 36 ימים) יחסי מין קויימו ב-29/10 (בהפשר של 23 ימים הייתי חולה מאוד ולכן אני יודעת שזה התאריך בוודאות שנקלטתי או שכמה ימים אחריי אני יודעת שזרע יכול להשאר בגוף למס' ימים). בכל מקרה הביוץ היה סביב הימים 23/24 מהמחזור. 15/11 בטא 223 , ב21/11 בטא 4600. האם הקפיצות תקינות? מתי לפנות לרופא נשים לבדיקת הדופק.(אני יודעת שבד"כ מודדים 7 שבועות מהוסת אבל נראה לי שבגלל שהביוץ היה מאוחר אזי צריך לחשב אחרת. אשמח לקבל הדרכה כוון שכבר עברתי הריון עם עובר ללא דופק ואני קצת לחוצה מלבוא לרופא לפני הזמן ולא לראות דופק. תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כדאי ללכת בשבוע 7 לפי תאריך הווסת
    אם זה ממש קריטי לך, אז כל עוד את מרגישה טוב, אפשר לדחות את זה בשבוע.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה