תיזמון לידה שני אחרי ניתוח קיסרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• הודעות - 24/11/2011 : 18:00:06
    --------------------------------------------------------------------------------

ד"ר ערן שלום,
    אני היום בת 34 וחצי וילדתי פעם ראשונה בפברואר 2011 ז"א לפני כ-9 וחצי חודשים
    בניתוח קיסרי בגלל מצב עכוז ומיעוט מי שפיר בשבוע 37 וחצי.
    בגלל גילי:-) שאינו כ"כ צעיר אני רוצה לעשות עוד ילד אבל בדילמה, כי אני אמורה לחכות קצת על מנת שיהיה סיכוי ללידה שניה טבעית ולא קיסרית. אני לא רוצה לידה קיסרית, כי אז כבר כל הלידות הבאות יהיו כאלו.
    לכן, אני מחכה ולא מנסה להכנס להריון, השאלה עד מתי כדאי לחכות .
    קראתי לא מזמן שמישהי ניסת הללדת לידה שניה רגילה אחרי שעברה ניתוח קיסרי ראשון ואז העובר רצה לצאת מפתח הניתוח בבטן, זה די הפחיד אותי. מה עושים.

שאלה שניה, כמה ניתוחים קיסריים אפשר לעשות היום.. יש מגבלה של פעמים? כי אני מכירה 4.

תודה מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בכל לידה לאחר ניתוח קיסרי קיים סיכון לקרע של הרחם (מה שאת תארת כמצב שבו התינוק יותר מפתח הניתוח בבטן). יש למצב הזה גורמי סיכון רבים ושונים. ספציפית לגבי מה ששאלת, מחקרים מראים כי טווח זמן קצר מ - 18 חודשים בין לידה ללידה מעלה את הסיכון לקרע של הרחם.
    אין מגבלה על מספר הניתוחים הקיסרים המותרים, אבל כל ניתוח הוא כמובן עם יותר סיכון להריון וללידה.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה