רמת הטסיות ממשיכה לרדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דר' הדר,
    היום עשיתי שוב בדיקת דם וראיתי שכמות הטסיות ירדה שוב: התוצאה לפני שלושה שבועות היתה 141 והיום כבר 123..
    אני בשבוע 30.
    מה יכולה להיות הסיבה?
    האם אני צרכיה לבדוק את זה עם המטולוג?
    אני אמנם עדיין לא חציתי את הגבול התחתון של 100 אבל בקצב כזה זה כבר נראה כאפשרות סבירה לחלוטין, האם אני טועה?
    אילו אופציות אלחוש תהיינה אם לא אפידורל?

תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

ירידה בטסיות היא לרוב חלק בלתי נפרד מן ההריון, אצל חלק מן הנשים ההשפעה היא יותר דרמטית מאשר אחרות. במידה והירידה תמשיך, הרצב יגבר ובכל מקרה אם זה מתחת ל - 100, אז כדאי לבדוק את זה אצל המטולוג, כדי לנסות ולראות האם יש סיבה אחרת - שאיננה ההריון - שוגרמת לירידה בטסיות
    בדיקה דומה, ולה אין מה לחכות, צריכה להעשות על ידי הגניקולוג שלך, בעיקר כדי לשלול כי אין סימנים נוספים ו/או אחרים שיכולים להצביע על הרעת הריון כסיבה לירידת הטסיות

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה