utrogestan 200 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

אני בשבוע 29 להריון בסיכון גבוה, אני סובלת מהתכווצויות ברחם מזה כ- 3 שבועות, המליצו לי לקחת את הנרות האלה פעם ביום בלילה לפני השינה, ברצוני לציין כי היתה לי ירידת מים כתוצאה מדיקור מי שפיר בשבוע 19, ויש לי היסטוריה של לידה מוקדמת בשבוע 32, קראתי קצת בפורומים על הנרות ונראה כי אף אחת לא ממליצה לקחת אותן, כי הן פוגעות בעובר ועוד כל מיני סיבות, אני ממש פוחדת לקחת אותן מחד ומאידך אני פוחדת שלא לקחת שלא אלד שוב מוקדם, אני עושה פעם בשבוע אולטרסאונד וגינלי כדי לבדוק שאין התקצרות צוואר רחם ופתיחה וגם מוניטור, אני בבית בשמירה, נחה ושותה אבל עדיין יש התכווצויות, שאלתי היא מה אתה ממליץ לי לעשות? (אגב קראתי כאן גם שלא מומלץ לקחת את הנרות האלה אחרי שבוע 12), אודה לך מאוד על עזרתך.....

הריון שני
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

זהו טיפול אפשרי, מקובל ומומלץ בנשים עם סיפור מיילדותי כמו שלך
    תכשירי פרוגסטרון הוכחו כמונעים לידה מוקדמת בנשים שילדו מוקדם בעבר
    אפשר לקבל אותם בזריקה פעם בשבוע או בנרות
    אני ממליץ לקבל את הטיפול, ויש לקחת אותו עד שבוע 34

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה