דימום קל במהלך הריון וספורט - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היו לי 4 הריונות בלי דימומים במהלך ההריון ולידות רגילות. בתחילת הריון זה היה לי דימום כמו של סוף ווסת, ומאז מדי פעם כתמים. אני בסך הכל לא לחוצה, כי בכל US (שבוע 6, 8 ושקיפות) הכל נראה בסדר והדימום ממש קליל. אך הרופאה המליצה לא לעשות התעמלות, וחבל לי לא לעשות ספורט 9 חודשים. הייתי עושה הליכות, זומבה ופילאטיס ורציתי להשאר עם ההליכות והפילאטיס. האם לדעתך זה בסדר לעשות הליכות ו/או פילאטיס אם הדימום זה רק כתם קטן פעם ביומיים-שלושה? אני בשבוע 14 כרגע. תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לדעתי הרופאה שלך צודקת ולעלייך לפעול על פי המלצתה
    ולמרות הצער והכאב להמנע מפעילות גופנית
    אחרי שיעבור פרק זמן ממושך שך מספר שבועות ללא דימום - יהיה אפשרות לעלות שוז את השאלה לדיון

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה