זקוקה לדעתכן. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות קיבלתי שיחת טלפון מעט מטרידה ומלחיצה...
    לפני כשבוע ו.. עשיתי חלבון עוברי, עכשיו התקשרו אליי ששלחו אליי את התוצאות ורצו להודיע לי שיש לי מעט חריגה בתוצאות של ההורמון שבודק את השייליה. שבגדול הבדיקה תקינה (ובערך של ההורמון של השילייה יש חריגה למעלה מהמקסימום).. שממליצים בחום לבצע אולטראסאונד בקרוב וסקירת מערכות שנייה.. לא הסבירה יותר מידי ויותר מזה ואמרה שהתוצאות נשלחו גם לדר איסקוב לרופא שלי... יש לי ביום חמישי תור אליו..
    מעט נלחצתי...
    אפשר לשמוע את דעתכן בנושא???
    יש ממה להלחץ?
    מה יכול הלראות הבדיקה הזאת מה היא בודקת ואם יש חריגה של תפקוד השיילה מה זה יכול להיות???

מחכה בקוצר רוח לתשובתך, בבקשה תענו!!1

28 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג....סורייי

• גם לי אין מושג
    מקווה שזה כלום וסתם מלחיצים אותך

• הי,
    תראי, אני יודעת שחלבון עוברי זו בדיקה לא הכי מהימנה וישנם רופאים שאומרים את זה במפורש ולא יודעים עד היום למה בכלל שולחים נשים לעשות אותה.
    לכי להתיעץ עם הרופא שלך ואם הוא חושב שעדיין משהו לא נראה לו,אולי ימליץ לך על מי שפיר שזו הבידקה היחידה שנותנת 100% ביטחון במקרים האלו. אני בעד לעשות בלי קשר לכלום,אבל זו דעתי....
    מאחלת ומקווה שהכל יהיה בסדר. בכל מקרה, תדעי שכבר שמעתי בעבר על תוצאות לא תקינות בחלבון העוברי ושהעוברים היו בסדר גמור
  • Tאין לי שמץ

• בשורות טובות
  • אין לי מושג אבל אני מחזיקה לך אצבעות שזה שום דבר!!
  • ממאמי באמת אין לי מושג אולי כדאי שתשאלי את ערן בפורום שאלות רפואיות..
    בכל מקרה אני מקווה שזה סתם והכל תקין

• קודם תראי מה הערך ואז להתחיל להילחץ

• אין לי מושג.
    מחזיקה מליוני

• לא מבינה בזה עדיף להתייעץ עם הרופא שלך
  • טוב ורה, את חייבת לשמוע-
    גם לי זה קרה בדיוק לפני שבועיים ולפי זה שאת שייכת לד"ר איסקוב אני מבינה שאת מהקריות.... (גם אני)
    לי היתה חריגה בחלבון PAPP-A שיצא מתחת לנורמה...
    התייעצתי עם כמה רופאי נשים וגנטיקאי... ואני יכולה להסביר לך את הכל בטל'... אם את רוצה... נהייתי כבר חצי רופאה...
    ובדיוק כמו שאצלך גם אותי הפתיעו מעבדות זר עם השיחת טלפון "הנחמדה" שלהם....
  • אשמח מאוד , איך אוכל לתפוס אותך? יש לך פייסבוק או מייל?

תודה רבה לכולכן!!!
    אולי נמצא מישהי שמבינה

• זה המייל שלי תרשמי לי טל' שלך-
    yuli_2001@yahoo.com
  • היי,
    אני אמנם לא בקיאה בנושא אבל גם אני כבר שמעתי כמה פעמים שהבדיקה הזאת לא הכי אמינה, כך שלא בטוח שכדאי להתייחס אליה יותר מדיי. כמובן הכי טוב להתייעץ עם הרופא שלך.
    ובכל מקרה, שיהיה המשך הריון קל ותקין!
  • אין לי מושג מאמי
    תוספת מדהימה למשפחתנו!
  • גם לי אין שמץ...
    מחזיקה אצבעות שהכל יהיה בסדר ב"ה

• מאמי לא נראה לי שיש ממה להילחץ תחשבי שהכל זה סטטיסטיקה ושמעתי על המון מקרים שהחלבון לא יצא טוב ובסוף הכל היה בסדר
    חכי לבדיקה ותהיי רגועה

• בעקרון,כל הבדיקות האלה זה בדיקות סקר וזה לא 100% ולכן לא צריך להילחץ, והרבה פעמים מלחיצים את הנשים להריון כדי לכסות את עצמם שאם חס וחלילה יתגלה משהו אז שלא יצא שלא הזהירו אותך. אני בטוחה שהכל בסדר..את תראי..תעשי אולטראסאונד ותראי שהכל בסדר וזה ירגיע אותך וגם תדברי עם הרופא שלך.
  • תודה רבה..
    מחכה בקוצר רוח ליום חמישי כדי לדבר עם הרופא שלי - מלחיץ מעטטטטטטטט

• סליחה פרחונית אבל הערכים הכתובים (לא הסטטיסטיקה של 1 ל...) הם מדוייקים ולא סקר

• מתוקה, לא מבינה בזה אבל מחזיקה מיליון

• ורה חיפשתי את ההודעה עכשיו שעה כי רציתי לראות מה הבנות ענו לך
    כי אצלי אותו סיפור..
    יולי 2011 אמרת שאת מבינה בזה קצת

• אירה, מה קורה?
    מה קרה? גם לך יצא חלבון עוברי לא כ"כ תקין?
  • יולי התוצאה תקינה
    מה שלא תקין כמו אצל ורה ההורמון של השיליה גבוהה
    מעל הנורמה..
    זה מה שיצא לך? או משהוא אחר?

• אצלי יצא חלבון PAPP-A נמוך מאוד 0.07 (כשזה אמור להתחיל מ- 0.15)
    ושלא תדעי הדברים שרשומים באינטרנט על זה....
    בגלל זה החלטתי לעשות מיד שפיר, למרות שהרופא המליץ לי קודם על ייעוץ גנטי.. אבל ידעתי ששום דבר שיגידו שם לא ירגיע אותי, רציתי לדעת שחור או לבן, תשובה של 100%...
  • בואי קודם כל נזכור שהתוצאה שלך תקינה

• [center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה