גלולות לאחר לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר הדר
    אני שלושה חודשים לאחר לידה , לאחר הלידה והמחזור הראשון היו לי דימומים יחסית ארוכים של שבועיים, הלכתי לרופא נשים והוא נתן לי גלולות של יסמין, ביום הראשון של המחזור השני נטלתי את הגלולה ולאחר שישה ימים המחזור פסק אבל אני כבר ביום התשיעי מהוסת השנייה ונוטלת את הגלולות והדימום אומנם פסק אבל יש לי כיתמי דם כל הזמן האם זה קשור לגלולות? האם הגלולות לא מתאימות לי? מתי הדם יפסק לגמרי? והאם גם במחוזר הבא יהיה לי דימומים כאלה?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כן, זה יכול להיות קשור לגלולות, ואם לא ייפסק אחרי החפיסה השנייה, אז כדאי להחליף את הגלולות. אני מניח כמובן שהבדיקה אחרי הלידה הייתה תקינה, ולא מדובר בדימום שקשור ללידה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה