תחילת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי שנה של נסיונות והפלה שבוע שמיני משק ריק--- לפני 4ימים גיליתי שאני בהריון,מחזור אחרון ב26/12 ביוץ כנראה היה ב07/12 בבדיקת זקיקים. ב23/01בטא הראתה 320?האם תקין? דבר שני בהתחלה היה קצת רגישות בשדיים,אבל זה גם עבר,כעיקרון אני ממש לא מרגישה כלום חוץ מדקירות מידי פעם בבטן,האם זה מקובל?ודבר אחרון,האם למי שכבר עברה הפלה יש יותר סיכויים לעבור שוב,כי אני רואה בפורומים שכל מי שעברה הפלה שק ריק עברה את זה כמה פעמים.... תודה וסליחה על החפירה אני בלחץ...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. ערך הבתא הוא תקין, אבל כבדיקה בודדת אין לבתא הרבה משמעות, צריך לראות את קצב העלייה בבדיקות עוקבות בהפרש של יומיים
    2. התחושות שאת מתארת ו/או חוסר התחושות הוא הגיוני ומקובל
    3. לא, אחרי הפלה אחת אין סיכון גבוה יותר להפלה חוזרת

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה