לחץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד"ר,

בהמשך לשאלותי מדי שבוע , אני לפני חודשיים עברתי הפלה בשבוע 19 עקב עובר מת (לא ידועה הסיבה ).
    23.11 הפלה ב 26.12 קיבלתי מחזור די ארוך של 9 ימים (בדרך כלל יש לי 4 ימים).
    יחסי מין התקימו החל מה 10.1 ושוב לפי החישוב שלי פחות או יותר עברו ימי הביוץ.
    היום ה 27.1 עדיין לא קיבלתי מחזור (איחור ביום ) עשיתי בדיקת הריון אך היא שלילית.
    יש לי כבר 6 ימים של לחץ מדי פעם בבטן כמו כאבי מחזור מעבר לזה אין לי תופעות מיוחדות. החשש שלי זה שעכשיו בגלל הגרדה וכל מה שעברתי המחזור ישתבש או שבעצם יש סיכוי להריון ? אך עדיין לא מבחינים בכך. האם כדי לפנות לרופא? מה דעתך על כל המצב הזה?
    תודה רבה רבה , שבת שלום :-)
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אינני חושב שיש סיבה לדאגה מהמצב הנוכחי, יש מצב להריון אבל העובדה שאת באיחור ובתא שלילי - איננה מעודדת בהבט הזה. כדאי להמתין עוד יומיים-שלושה ואם טרם קיבלת ווסת לעשות שוב בדיקת הריון ביתית.

יש סיבות רבות למות עובר בשבוע 19 - האם עברת מלא של סיבות אפשריות ?
    לרבות קרישיות יתר ?
    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה