דקירות חזקות בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב ד"ר
    1. יש לי שאלה אני כרגע בשבוע 11, ויש לי לפעמים שיש לי מן פולסים כאלה של דקירות ממש למטה למטה (קרוב לאיבר מין) ממש דקירות חזקות ואחרי כמה זמן זה עובר. זה תקין?

2. עוד שאלה קטנה- אתמול בלילה התעוררתי מכאב חד ברחם כאילו מותחים לי אותו ממש חזק, זה לא הריון ראשון ואני מכירה את הכאבים של המתיחה של הרחם שאופייניים להריון, אבל זה היה ממש חזק והרגשתי מן מתיחה לשני הצדדים, כאילו משהו עומד היקרע לי שם בפנים זה מסוכן? ללכת להיבדק? או שזה אופייני להריון.

תודה ולילה טוב
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

2 הדברים אופייניים להריון ואינם מדאיגים
    אם מדובר בכאב חזק ו/או ממושך, ובמיוחד אם מתלווים סימנים נוספים - אז כדאי ללכת להבדק

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה