הריון עודף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אני בשבוע 40+6 אוטוטו נכנסת ל41 יש לי כאבים די חזקים בבטן התחתונה וכאבי גב ולגבי צירים יש אבל לא חזקים במיוחד ולא סדירים פעם כל 5דק ופעם 10דק והם נפסקים גם לכמה שעות.בבית חולים מאיר רוצים להכניס אותי לזירוז ..ובית חולים בלינסון אומר נחכה עד שבוע 42.מלחיץ אותי שזה עוד הרבה זמן ואני לא רגועה שהתינוק יהיה בסדר אם נמשוך זמן..מה אתה מציע לי לעשות?להמתין? ורצוני לדעת מה אפשר לעשות כדי לזרז צירים יש לי אבל לא חזקים די ללידה.ועוד בבדיקה אחרונה אמרו שיש פתיחה 1 ומחיקה80% מה זה אומר?שהלידה קרובה? מחכה לתשובתך בהקדם תודה

נטלי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. יש גישות שונות לגבי מועד הזרוז, בבתי חולים מסוימים עד שבוע 41 ובאחרים עד שבוע 42. גם בבית חולים בלינסון במידה ותרצי זרוז לא יתעקשו איתך על המתנה עד שבוע 42, אלא יוכלו לתת לך זרוז עוד קודם - אם תרצי.
    2. אם הכל בסדר עם העובר ואיתך אין בעיה להמתין עד שבוע 42, אבל אם את לחוצה זו סיבה מספיק טובה בעיניי ללכת על זרוז.
    3. פתיחה של 1 ס"מ, מחיקה של 80% - זו עוד תחילת הדרך אבל זה לא אומר אם הלידה קרובה או רחוקה, ואי אפש לנחש מתי היא תבוא
    4. זרוז טבעי - על ידי קיום יחסי מין

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה