לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב יש לי התלבטות לגבי מקום הלידה בגלל שאני חולת אסתמה ומודאגת איזה יותר טוב בשבילי ללדת במאיר או בבלינסון? ?ועוד שאלה בלינסון אמר שאבוא לביקורת כל 3ימים אבל אני עושה בדיקת מוניטור,רופאה,אולטרסאונד במרפת נשים בהרצליה וחוסכת לי את הנסיעות עד בלינסון האם זה בסדר ככה או עדיף להגיע בעצם לבדיקות מעקב בבלינסון במקום במרפאת נשים ?

נטלי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. מבחינת האסטמה זה לא משנה, ידעו לטפל בך טוב גם בבלינסון וגם במאיר. אני מזכיר שאני עובד בבלינסון אז כמובן שאני סבור שזהו בית חולים טוב יותר.
    2. הביקורת כל 3 ימים צריכה לכלול - בדיקת רופא, סונר ומוניטור. אם עושים את הכל במקום אחר, אז לא משנה איפה עושים את הביקורות.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה