שאלה פרוגסטרון+איחור מחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    בת 30 לאחר שנים אחדות של לקיחת גלולות הפסקתי לפני כ-9 חודשים בניסיון להכנס להריון. מחזורים אינם סדירים בממוצע כל 37 יום (אם כי היו גם כמה מחזורים ארוכים בני 46-47 יום)
    המחזור האחרון היה לפני 51 ימים הייתי אצל רופא והוא נתן לי פרוגסטרון ובדיקת פרופיל הורמונלי ומעקב זקיקים. החשד שלי שהביוץ היה לפני כשבוע בערך. ברצוני לדעת האם יש סיכון בנטילת הורמון זה אם אני כן בהריון. ואם כן עד מתי להמתין לביצוע בדיקה ביתית/נטילת ההורמון?
    תודה מראש.
    קרן
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

איך את יודעת שהיה ביוץ ?
    אם היה ביוץ, וזהו ביוץ תקין - אז אמור להיות לך מחזור עוד כשבועיים. המתיני עד אז.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה