כמה שאלות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבת שלום ד"ר הדר
    1. אני בשבוע 7 הרופא נשים שלי אמר לי לחזור אליו שבוע הבא כדי לשמוע דופק... אז מה זה אומר שעד אז אין דופק? לא מתחיל דופק מהשניה שהעובר נוצר?
    2. שאלה נוספת זה שיש לי כאבי בטן בבטן תחתונה כמו התכוצויות כאלה בעיקר בלילה שמעירים אותי ורק אחרי 20 דקות בערך חולפים.. זה נורמלי?
    3. עוד שאלה.. ממתי אסור לישון על הבטן או שאין איסור כזה..?
    4. דבר נוסף בנות שעברו הריונות תמיד אמרו לי שהשלושה חודשים הראשונים הם הכי קשים ושיש סחרחורות והקאות, ובחילות, וכל שניה שתן וכו' וכו' ומשום מה לי אין שום דבר מהתופעות האלה מלבד הכאבי בטן שציינתי.. זה בסדר? זה אומר שעברתי את רוב החלק הקשה או שזה עוד יכול לבוא לי ולגלוש לעוד חודשים קדימה?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. אמורים לראות דופק החל משבוע 6+. ייתכן שהוא עוד לא ראה דופק כי ההריון צעיר יותר ממה שאת חושבת ואכן יראו אותו שבוע הבא
    2. זה ככל הנראה תקין
    3. אין איסור כזה, את יכולה לישון איך שנוח לך
    4. זה לא נכון אצל כולו ויכול להיות שיהיה לך יותר קל וגם יכול להיות שזה יתחיל בהמשך. תהני כל עוד זה לא מפריע לך.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה