בהמשך לשאלתי על שקיפות עורפית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא ציינתי את כל פרטי הבדיקה:
    מדידת עובי הצוואר 1.7
    סטטיסטיקה לפי גיל 1:956
    סטטיסטיקה לפי מדידה וגיל: 1:4994
    אגב אני בת 29.
    כמו שאמרתי יש לי מחר גם בדיקת דם שתשלים את הבדיקה ותיתן סטטיסטיקה ברורה יותר.
    מה זה אומר כרגע מבחינת הנתונים? אני יודעת שהבדיקה היא לא- תקינה או לא תקינה אבל האם הנתונים אכן מצביעים על סיכון נמוך לתסמונת דאון כפי שהרופא אמר או שמא עדיף להמתין לתוצאות בדיקת הדם? ושוב שאלתי ממקודם- האם הגיוני שכבר ראה את מין העובר? טען שראה שיש לי בן... אני בשבוע 12 וקצת ולמיטב הבנתי ניתן לראות את מין העובר משבוע 14... האם יכול להיות שראה עכשיו בן ובסקירה יראה משהו אחר?? או שסביר שבסקירה שוב נראה שיש לנו בן?? :)

תודה וסליחה ששאלתי פעמיים, אני פשוט נרגשת.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הסיכון הוא אכן נמוך, בדיקות הדם ישפרו את הדיוק של הסיכון שאת מקבלת
    לגבי המין - ראי תשובתי הקודמת

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה