כאבי מחזור עמומים והפרשות צהובות סמיכות בשבוע 9 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    בת 33, הריון לאחר ivf, שבוע 9 פלוס חמישה ימים.
    יש לי בחילות שבאות והולכות בלי חוקיות מסויימת, לפעמים בערב ולפעמים בבקרים, בימים מסויימים יותר ובימים אחרים- הרבה פחות.

1. האם זה שכיח ונשמע תקין?

בימים האחרונים התחילו להופיע לי שוב (היו ממש בהתחלה ודיי נעלמו) כאבי מחזור עמומים ודיי קלים, שבאים והולכים בגלים, ובנוסף יש לי הפרשות צהובות סמיכות וצמיגיות בעיקר בעת ניגוב.

2. האם יש עליי להיבדק בהקדם או שהתיאורים שלי נשמעים כמו משהו שכיח בשלב ההריון בו אני נמצאת?

אציין רק שאני נוטלת אנטיביוטיקה מסוג זינט מזה מספר ימים בגלל חיידק אי.קולי שנמצא אצלי בשתן (למקרה וההפרשות עשויות להיות קשורות לכך).

תודה רבה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. בחילות זה שכיח ותקין
    2. רוב הסיכויים שזה כלום, אבל אי אפשר לדעת זאת בלי בדיקה
    וכן, ההפרשות יכולות להיות קשורות לזה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה