הרפס.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר שבוע לערך סובלת מגרד קשה ומטריד בבדיקה היום הרופא מסר כי יש לי הרפס למטה באיבר מין בשפתיים של הפות אני מרגישה ...
    הוא מסר כי יכול להות מסוכן אם בלידה יש לי את זה זה עלול להדביק את העובר .. ביקש שאעשה בדיקת דם בים ראשון בבקר ונתן לי משחה לאיזור 5 פעמים ביום...
    רציתי לדעת האם עלי לעשות בזה שימוש חיצוני מסביב לפות או בתור בצוואר הרחם...?
    ורציתי לדעת אם נגעתי שם וגירדתי את הבטן לשניה לפני הספקתי לשטוף תיד יש מצב שבבטן יתחיל לי הפצעונים האלו ???
    איך אפשר להמנע מהדבקויות באיזורים אחרים בגוף ...??
    ואיך זה ניגרם בכלל?? שבוע 32 להריון ...
    וגם אני כול יום לוקחת כדור לנרתיק אנדומטרין רציתי לדעת אם יש חשש שאשים אותו יכניס הידבקות לצוואר הרחם בגלל שזה באותו איזור ???

אמונה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הנושא אינו פשוט לייעוץ דרך הפורום
    1. האם זה פעם ראשונה שיש הרפס ?
    2. האם יש נוגדנים להרפס בבדיקות דם קודמות ?
    3. האן בוצע כעת משטח להרפס ?
    5. האם הומלץ לך על טיפול חוץ מאשר המשחה ?

את המשחה למרוח חיצוני, למרות שלדעתי עדיף טיפול בכדורים דרך הפה
    לרחוץ ידיים היטב וכך זה לא ידבק אותך ו/או אחרים, בכל מקרה לבטן זה לא יגיע
    אין לדעת איך זה נגרם - זהו וירוס שנבדקים בו בעת מגע בין אדם לאדם

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה