מבולבלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד"ר,
    תאריך ו.אחרון שלי הוא 13.11.2011. כאשר הגעתי לרופאה לבדיקת הריון ראשונה הייתי אמורה להיות בשבוע 6 אך היא אמרה שגיל ההריון צעיר מידי ושינתה לי את תאריך הוסת האחרון ל28.11.11, כלומר הייתי בשבוע רביעי לפיה.
    מאז, כל בדיקה שאני מגיעה היא אומרת לי שהעובר גדול יותר מגיל ההריון ואף בבדיקת השקיפות העורפית נרשם שגודל העובר וגיל ההריון מתאים ל13+1 כאשר בפועל הייתי בשבוע 12+1 (ולפי וסת אחרון אמיתי שלי הייתי בכלל בשבוע 15+1).
    לפי מה אני אמורה ללכת?? אני ממש לא בטוחה או יודעת מה גיל ההריון שלי וחוששת שאני אפספס בדיקות חשובות בגלל זה.. כמו כן, לפי מה לחשב את תאריך הלידה המשוער? למרות שיש עוד זמן עד ללידה עדיין אני רוצה לדעת מתי בערך אני אמורה ללדת...
    תודה על העזרה.

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כדאי לתקן את תאריך הווסת האחרון ולקבוע אותו או לפי בדיקות אולטרה סאונד של שבוע 7-8 או לפי השקיפות העורפית

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה