לחוצה הריון ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד,ר ערו ערב טוב
    אני בשבוע 9 בשעה טובה
    ההריון בא כהפתעה מוחלטת מה שאומר שלא נערכתי אליו ברמה הרפואית עד שבוע 7 כלל לא ידעתי שאני בהריו ןשתיתי כ 13 כוסות קפה
    היתי בלחץ היסטרי עד כדי לחצים בבית החזה
    כעת אני הרבה יותר רגועה כמות הקפה ופחתה ל 2 כוסות ביום
    האם הנזק כבר נעשה ?אני חוששת להריון ועכשיו בנוסף לכל ההיסטריה גם גיליתי שאסור להתקלח מים חמים (דבר שאני עשיתי עד עכשיו
    אני מתנצלת אם השאלות טיפשיות זהו הריון ראשון שלי
    תודה מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

קפאין איננו מסוכן לעובר, אלא נמצא כי שתיית קפה בכמות של מעל כוס ביום - כרוכה בסיכון גבוה להפלה. כמובן שזה רק סיכון מוגבר מעט, כך שאם לא התרחשה עד עתה הפלה, סביר שלא תתרחש. כדאי לצמצם את הקפה לכוס ביום לכל היותר, ואפשר לשתות יותר קפה אם שותים נטול קפאין.

מותר להתקלח במים חמים

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה