מפוחדת מאוד , תשובה מהירה תעזור בהחלט - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב ד"ר הדר
    שמי בת אל ואני בת 34 ונמצאת בהריוני הראשון אחרי הרבה מאוד הפלות בשבועות הראשונים ( עם טיפולים של IVF וכמובן שלא נמצא שום דבר שמצדיק את החוסר קליטה) כיום אני נמצאת בהריוני(ספונטני) בשבוע 19 לאחר סקירת מערכות בה התברר לי שיש לי בת, הנסיכה הקטנה שלי הקשתה בכך שנתנה לנו את גבה כל הבדיקה , הרופא המטפל אמר שיש לו חשד לבעיה בוריד הנבוב התחתון ושאני יחזור לביקורת בעוד שבועיים לאחר הביקורת השנייה חזר ואמר שהוא רואה שהוריד הנבוב מגיע מהרגליים לכיוון הכבד ומשם יש מעקף והוא מתחבר שוב מלמעלה הוא רשם בטופס הבדיקה IERERRUPTED IVC with azygous continuation בנוסף רשם למטה דוקטוס ונוזוס זרימת דם תקינה ואנטומיה תקינה , זרימה תקינה בכל המערכת הפורטלית וההפטית . סיטוס תקין כיס מרה תקין . ואמר שיש ילדים שחיים עם זה ללא ידיעה , הופנתי לייעוץ גנטי ואני ממש חוששת וממוטטת ריגשית , בנוסף עשו לי אקו לב עובר בשבוע 18 ושם נרשם מנח לב תקין , סיטוס תקין, עליות: שתי עליות בגודל תקין , מסתמים תקינים עם זרימה תקינה דרכם, מסתם אאורטלי וראתי תקינים עם זרימה תקינה דרכם , כלי דם גדולים במנח תקין התכווצות חדרים תקינה ,סיכום : לב תקין ללא עדות לפגם במבנה תפקודו , ורידים לא הודגמו בבירור מחיצה לא הודגמה בבירור עקב גיל הריון צעיר , זקוקה נושאת לתשובתך האם עליי לדאוג ביום רביעי הקרוב יש לי ייעוץ גנטי ??????????????, תודה רבה על עזרתך הרבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

המום שאת מתארת הוא מום מאוד נדיר, ונדיר עוד יותר לגלותו באולטרה-סאונד זגרתי של סקירת מערכות. כך שמי שעשה לך את הסקירה היה יסודי וראוי. במידה וזהו הממצא היחיד הרי שהרופא שלך צודק וניתן לחיות עם זה בשלום וללא בעי

הדבר החשוב ביותר הוא כמובן לוודא כי זהו אכן המום היחיד- בדגש על הלב, כלי הדם, טחול ועוד. אני מניח כי תתבקשי לחזור על סקירת המערכות ועל אקו לב כדי לוודא זאת. כמו כן, בייעוץ הגנטי (שאותו חשוב לעשות) ימליצו לך האם לעשות או לא לעשות דיקור מי שפיר, כולל אפשרות של בדיקת ציפ גנטי

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה