דם בשתן?!?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום- אני בשבוע 13 ועד השבוע הכל היה תקין, בימים האחרונים התחילו לי קצת לחצים ודקירות באות והולכות בבטן- לא כואב רק קצת מציק. היום הייתי אצל רופא ונמצא דם בשתן(אין דימומים ולא רואים דם בכלל), הוא אמר לי שאני לא שותה מספיק ויכול להיות שמדובר בדלקת בדרכי השתן, עשיתי תרבית שתן לראות עם סטרילי ותוצאות יהיו יהיו רק עוד 4 ימים, מצד שני הוא אמר שאם זה לא דלקת אז זו תחילתה של.... ולא המשיך. למה הוא התכוון?!?!? יכול להיות תחילתה של הפלה?!?!? האם בעיה כזאת מראה על סיכון לעובר? הוא לא היה אמור לשלוח אותי לאולטראסאונד ישר??? אני ממש בלחץ, מה קורה פה????תעזרו לי...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אינני יכול לנחש למה הוא התכוון
    צריך לחכות בסבלנות עד שיהיו תוצאות של תרבית השתן
    וכן, כדאי לעשות אולטרה סאונד

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה