פרוגרסטרון נמוך בהיריון צעיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

עשיתי שאיבה ב6.3 והחזרה של 2 עוברים ב9.3
    בטא 22.3 יצא 326 פרוגרסטרון 11.46
    ו4 ימים לאחר מכן 2280 והפרוגרסטרון 9.37 ויום לאחר מכן זה עלה ל10
    אני מקבלת תמיכה של 3 אנדומטרין ו2 אסטרופם מאז השאיבה + תוספת קרינון 1 מאתמול

הרופא לא מודאג מרמת הפרוגרסטרון ואומר שהכי חשוב שהבטא ממשיכה להכפיל את עצמה בצורה תקינה (מה שקורה) אבל אני מודאגת כי את ההיריון הקודם שלי התחלתי עם פרוגרסטרון של 142 שרק עלה ועלה..

האם יש לי סיבה לדאוג? האם רמת הפרוגרסטרון מעיד על תקינות ההיריון?
    עשינו את הטיפול הנוכחי בבית חולים ציבורי ולא בפרטי כמו בפעם הקודמת ואני חוששת שאולי הם עמוסים ואין להם את הזמן לעקוב אחר כל המטופלות..

תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

רמת הפרוגסטרון אכן אמורה להיות יותר גבוהה, אבל זה לא חד משמעי וחד ערכי - כלומר יכול להיות הריון תקין למרות זאת, כשם שיכול להיות הריון לא תקין עם פרוגסטרון גבוה. אני מסכים עם הרופא שלך - כי החשוב זו רמת הבתא שמכפילה עצמה.

לא נותר אלא לחכות בסבלנות עד לאולטרה סאונד הראשון - רק אז תהיה לך ודאות כי מדובר בהריון תקין

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה