בטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 7 להריון והסמפטום היחידי שאני מרגישה כרגע הוא גודש בחזה וכאבי בטן מדי פעם (דומים לכאבי מחזור). אין לי בטן בכלל (אני רזה מאוד, אבל עדיין ציפיתי לאיזו בליטה בשלב זה...) אני מאוד דואגת אם הכל תקין אצל התינוק והאם זה נורמאלי. אני מפחדת מאוד שהוא לא מתפתח. לצערי רק בעוד שבוע וחצי אוכל סוף סוף לראות רופא ואשמח מאוד לדעת אם אני סתם היסטרית או שיש מקום לדאגה? איך יודעים שהכל תקין או אם חלילה משהו לא תקין? וכן מה לעשות על מנת להבטיח את בריאותו של הילד? בתודה מראש!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין בטן ו/או בליטה בשבוע 7 כך שאת יכולה להסיר את החשש הזה מליבך
    הדרך היחידה בשלב זה לדעת שהכל בסדר זה לעשות אולטרה סאונד
    לגבי הבטחת בריאותו של הילד, הרי שזו שאלה רחבה מידיי מכדי להכנס אליה דרך הפורום. תצטרכי לדבר על זה עם הרופא שלך, משום שיש המלצות רבות לכל אורך ההריון לגבי תוספי ת****, מעקב רצוי ועוד ועוד

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה