רוצה ללדת רגיל אחרי ניתוח קיסרי שהיה עם סכרת הריונ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב, שמי דנה ואני נמצאת בשבוע 38 +5 ימים להריוני השני.
    ילדתי את בתי הבכורה לפניי כמעט 3 שנים אחרי לידה קיסרית שהייתה עם סכרת והערכות משקל גדולות של יותר מ 4 קילו. בסוף נולדה בשבוע 40 +5 ימים בלי צירים ובלי ירידת מים קבעו לי קיסרי והקטנה הבכורה שלי נולדה בסוף 3.860.

בהריון הנוכחי לא היתה סכרת ואני מאוד מקווה ורוצה ללדת רגיל.
    בערכת משקל האחרונה שהיתה לפניי שבוע יצא כי העובר גדול מדי לגילו 3.650, והרופא נשים שלי אמר שאם אני אגיע לשבוע 40 בלי צירים או שהעובר ייגדל למעבר 4 קילו, 4 קילו סביר להניח שיילדו אותי שוב לידה קיסרית.

מחרתיים אני הולכת לעשות דיקור סיני בתקווה שאני אלד בקרוב...
    השאלה שלי היא, מה קורה אם יורדים לי המים?
    גם אז יילחצו עליי ללדת קיסרי?
    אני ממש רוצה ללדת רגיל, ונורא בטרואמה מחווית ההתאוששות של הלידה הקיסרית... אם יש לך עצות בשבילי אני נורא אשמח לשמוע :)
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בעיקרון, גם אם יירדו לך המים זה לא מחייב ניתוח קיסרי
    אפשר לעשות זירוז גם אחרי ניתוח קיסרי למרות שת צריכה להיות מודעת לסיכונים הכרוכים בכך (של קרע של הרחם)
    העצה הכי טובה היא כמובן שתתחיל לידה בימים הקרובים ללא כל זירוז - אך אין דרך להבטיח שזה אכן יקרה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה