שאלה לרופא-תודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    רציתי לשאול משהו: בסקירה מוקדמת שעשיתי התגלה נקודה אקוגנית 1 מ"מ לחדר השמאלי של הלב.רופא שעשה לי את הסקירה ציין שזה לא כזה רציני אך יש לבדוק זאת מול הרופא המטפל שלי,
    אתמול הייתי אצלו (רופא שלי) והוא אמר את אותו הדבר, לא נתן לי שום דבר נוסף כדי לבדוק זאת.
    השאלה האם יש משהו נוסף שאני יכולה לעשות כדי לבדוק מה זה (חוץ ממי שפיר)שזה הכי בדוק. אולי אקו לב או משהו כזה... אני לא יודעת, פשוט זה קצת הפחיד אותי והלחיץ!ואני מודאגת כי בכל זאת הריון ראשון :)
    השאלה אם אני יכולה לעשות משהו בנושא?ואם זה לא יעלם בסקירה מורחבת?

תודה מראש
    אנה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אפשר כמובן לעשות אקו לב ודיקור מי שפיר
    כנראה שהסיכוי שמשהו יהיה לא תקין הוא אפסי ושני הרופאים שלך צודקים - בד"כ זה כלום
    זה כמובן נותר להחלטה שלך האם להרחיב את הברור או לא

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה