עזרה דחוף,מחזור או הריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    שמי מיכל אני בת 23 התחתנתי לפניי ארבעה חודשים,יש לציין כי לפניי החתונה נטלתי גלולות במשך חודש וחצי בלבד רצוף בכדיי להיות נקייה במועד החתונה.
    המחזור הראשון הופיע יום לאחר הפסקת הגלולות ,המחזור שלאחר מכן הופיע כעבור 37 יום ולאחר מכן בחודש שעבר כעבור 27 יום ומאז 7.3.12 המחזור לא הופיע ז"א 34 ימים.
    ביום שישי האחרון היתה הפרשה צהובה כהה יחסית להפרשות הרגילות שיש לי בד"כ.
    בשבת בבוקר הופיע בניגוב הפרשה ורדרדה עם נקודות קטנות אדומות ,ולאחר מכן כתם חום קטן על התחתונית..בשבוע האחרון מרגישה בחילות הרבה ליחה והרה פיפי בערך כל חצי שעה[משהו שלא אופייני לי בכלל] ואני בקושי שותה ..יש לציין שתמיד לפני מחזור יש לי הפרשות חומות אבל כהות ולא בהירות כמו שהיום ראיתי ולא כאלה קטנות ובטח לא הפרשה ורדרדה בניגוב.בעבר המחזור היה סדיר,מה גם שאני מרגישה כאבים בבטן התחתונה חזקים ממש כמו לפניי מחזור כבר כמעט שבוע רצוף וכלום,כמה נקודות חומות על התחתונית ולפעמים קצת בניגוב דם בהיר מאוד לא אדום,עשיתי אתמול בדיקה עם מקלון הזהב בבוקר ויצא שלילי..מה זה יכול להיות?האם יש סיכוי שזוהי השרשה?ואז מוקדם מדיי בכדיי שבדיקה ביתית תזהה זאת?ואם לא מה זה עוד יכול להיות?בד"כ יש לי יום אחד גג יומיים הפרשות חומות כהות ואז מגיע המחזור..אשמח לעזרה.
    תודה רבה וחג שמח
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אם בדיקת ההריון היא שלילית אז את לא בהריון, אם היה דימום של השרשה, הבדיקה כבר הייתה צריכה להיות חיובית. לכן, כדאי לחזור על הבדיקה עוד יום-יומיים שוב ליתר בטחון, אבל לא נראה כי מדובר בהריון

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה