הריון לא תקין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר הדר,
    אני פשוט לא מבינה מה קורה איתי..
    לאחר שלא קיבלתי מחזור 40 יום ועשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית קיבלתי מהרופאה שלי כדורים לזירוז מחזור.. בתאריך 22.3 התחיל דימוןם מוזר.. שחשבתי שהוא מחזור
    בתאריך 2.4 הייתי צריכה לעשות צילום רחם (הדימום עדיין לא נפסק) וליתר ביטחון עשיתי שוב בדיקת הריון ביתית שהפעם יצאה תקינה יום לאחר מכן בטא 65
    הרופאה שלי שלחה אותי למיון כי חשבה שזה הריון חוץ ריחמי (בגל שהבא הייתה נמוכה) במיון שלחו אותי הביתה ואמרו לי לעכוב אחרי הבטא
    יומיים לאחר מכן (4.4) בטא 54
    ואתמול בטא 75.
    אתמול שוב הייתי במיון.. חשבתי שיעשו לי הפםסקת הריון.
    הרופאה במיון אמרה לי להמשיך לעכוב אחרי הבטא.
    אני יודעת ובטוחה שזה לא יכול להיות הריון תקין.
    אז למה לא מפסיקים את ההריון הזה כבר!?
    הרופאה שלי לא מקבלת עד אחרי החג.. אני במתח ולחץ ורוצה כבר לסיים את הסיפור הזה..
    האם לפי דעתך יש סיבה לכך שמשאירים אותי באויר?!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

האם רואים באולטרה-סאונד את ההריון או איזושהיא עדות עקיפה לקיומו של ההריון בתוך או מחוץ לרחם ?

אינני יכול להתייחס להחלטות של רופאים אחרים, אך אני מניח שמשום שאת מרגישה טוב, ללא דימום משמעותי מחכים מבלי לעשות דבר על מנת שהבתא יירד מעצמו ללא כל התערבות ניתוחית או תרופתית.
    בכל סיטוציה רפואית יש מספר אפשרויות, ושיקול דעת שונה בבחירת כל אחת מן האפשרויות.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה