בירור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד"ר ערן,
    בהמשך להודעה הקודמת ששלחתי לגבי תוצאות מעקב זקיקים.
    אני קצת מבלולבלת. הקראתי לרופא שלי את התוצאות, לפי התוצאות הוא אמר שיום רביעי הקרוב בלילה אני צריכה לעשות את הזריקה של האוביטרל.
    במקביל, הרופא שאמור לעשות לנו את ההזרעה ביקש שאקריא לו גם את התוצאות, הוא אמר שהתוצאות אינן מדוייקות וכי עליי לעשות שוב מעקב זקיקים.
    אני מצרפת את התוצאות שנמסרו לי.
    את הבדיקה עשיתי אתמול בבוקר:
    ימין 17*14 , 14*12 , 10*10
    שמאל 10*10
    רירית סדירה 9 ממ
    אין נוזל בדוגלס
    הרופא שלי אמר שלפי התוצאות אני צריכה לעשות את הזריקה ביום רביעי בלילה.
    לעומת זאת, הרופא שאני צריכה לעשות אצלו את ההזרעה, אומר שהבדיקות אינן מספיקות ושאני צריכה לעשות שוב מעקב זקיקים לפני ההזרעה (המלצה שלו).
    אני די מבולבלת ורוצה לדעת מה לעשות? מי מהם צודק?
    במידה ואני לא אעשה שוב מעקב זקיקים, האם התוצאה שקיבלתי היא מספיק אמינה לעשות הזרעה?
    מה אתה אומר לפי התוצאות? מהניסיון שלך? מתי צריך לעשות את הזריקה ואת ההזרעה?
    אנחנו אחרי הפלה, מנסים שנה וחצי להיכנס להיריון.....
    בגלל זה אני קצת לחוצה:) סליחה על האורך....
    תודה רבה על הכל. חג שמח:)
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

האם את אחרי זריקות או איקקלומין ?
    באיזה יום של המחזור ?

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה