ויטמינים ותוספי מזון בזמן הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דוקטור! אני בהריון בשבוע 17, הריון תקין, לפני כחודש עשיתי בדיקות דם, אז היה לי קצת חסר המוגלובין וברזל. מתחילת הריון אני נוטלת ויתמינים פרנטאל ומשבוע 12 אני נוטלת גם FOLIFERRIN לפי המלצה של הרופא שלי. רציתי לשאל האם כל ההריון אני צריכה לטול גם את פרנטאל וגם את FOLIFERRIN או באיזשהו שלב בהריון צריך להפסיק.

שאלה שניה, כשהיתי אצל רופאת נשים שלי, אמרתי לה שהיו לי כאבים חלשים כמו לפני המחזור באיזור של בטן התחתונה, אז היא נתנה לי מרשם ל (פרוגסטרון 100) ENDOMTRIN. רציתי לשאל מה הפולה של התרופה הנ"ל. תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בעיקרון זה לכל אורך ההריון.
    לגבי הפרוגסטרון, איני יכול להכנס למנגון הפעולה של התרופה אך היא מקובלת כטיפול לנשים עם לידה מוקדמת בעבר ו/או עם קיצור הצוואר.
    אינני מבין מאיזו סיבה הרופאה שלך נתנה לך את הטיפול הזה, כטיפול לכאבים שאת מתארת. יתכן יש סיבה אחרת שאינני מודע לה ולכן כדאי לשאול אותה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה