שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר ערן
    אני בת 23 בשבוע 15 וכבר שבועיים אני סובלת מכאבי תופת בגב תחתון שרק הולכים ומתחזקים ובימים האחרונים מקרנים ממש לרגליים.
    אני עובדת בגן ילדים ומשתדלת לא להרים כבד.
    אני לא מצליחה ללכת ממש כואב לי גם כשאני עומדת. ובלילות ההאחרונים אני גם לא יכולה לישון אני כל הלילה בוכה מכאבים.
    עד עכשיו סבלתי בשקט ולא הוצאתי חופשת מחלה כי אני מפחדת שהבוסית שלי תפטר אותי אני עובדת שם מאותו חודש שנכנסתי להריון כבר 4 חודשים לפי חוק היא יכולה לפטר אותי.
    אני ממש לא יכולה לתפקד, בקושי מקלחת. מה עליי לעשות? אני יכולה לצאת לשמירת הריון במצב כזה? למי אני אמורה לפנות?
    אמרו לי שכאבי גב זו תופעה מוכרת בהריון אבל המצב שאני נמצאת בו בלתי נסבל.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כדאי להבדק על ידי רופא הנשים שלך ועל ידי אורטופד, אני מניח כי הם ימליצו לך על בדיקות מתאימות ויבררו האם כאב הגב נובע מן ההריון בלבד או שיש סיבה נוספת (למשל פריצת דיסק).
    בהתאם לממצאים הם יכולים להמליץ לך על שמירת הריון. אפשרות נוספת היא הקלה בשעות או בעומס העבודה בהתאם להמלצה של רופא תעסוקתי

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה