היפוך חיצוני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

אני נמצאת בשבוע 36 להריוני. לפני כשבוע עשיתי בדיקה ומסתבר שהעובר נמצא עדיין במצב עכוז.

הרופאה המליצה לי לעשות היפוך חיצוני בבית חולים בשבוע 37+ במידה והעובר לא יתהפך עד אז. היא נתנה לי הפניה למרפאות חוץ - נשים.

האם כדאי לעשות היפוך חיצוני? מה הסיכונים בכך?

התקשרתי למרפאות חוץ נשים בבית חולים וולפסון ואמרו לי שהם לא עושים היפוך. איפה כן עושים היפוך? ומתי אני צריכה לקבוע תור?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אני אכן ממליץ על היפוך, הסיכון בזה הוא נמוך מאוד ובהחלט שווה לנסות. כיוון שאני עובד בבלינסון אני יודע בוודאות שאנו עושים היפוכים וגם במאיר עושים. אינני יודע לגבי בתי חולים אחרים/נוספים.
    בבית החולים שלי מבצעים את ההיפוך בשבוע 38, אך את צריכה לקבוע תור קודם לכן למרפאת טרום ניתוח, ושם עוברים על כל הפרטים הרפואיים שלך, רואים כי אכן ניתן לבצע את ההיפוך וקובעים לך את התור, כאמור לשבוע 38.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה