הריון שלא מתפתח - או שכן ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשאלתי הקודמת הנחתי מראש כי העובר לא מתפתח
    אני מתבססת על זה שהמחזור האחרון היה בתאריך 7/3. ביום ראשון האחרון עשיתי אולטרסאונד והיה שק הריון וחלבון אבל לא יותר מזה. הרופא שלי אמר עדיין לא לדאוג ולבוא לבדיקה נוספת (שבוע הבא).
    בדיקות דם עשיתי ב 16/4 ואלה התשובות:
    BETA-HCG = 19053 IU/L
    לפי מה שאני מבינה מהתשובה מדובר על מדד הגיוני לווסת האחרונה שלי.
    מישהי שאלה כמה הודעות לפני שהיא בטוחה שהיא בשבוע 8 והרופא אמר לה שהיא ב שבוע 6.
    האם יכול להיות כזה דבר? שעדיין העובר אצלי לא התפתח, ועוד שבוע אני אגלה משהו אחר? באיזה שבוע רואים דופק?
    סליחה על השאלה הארוכה. אני יודעת שאני צריכה לחכות בסבלנות, אבל מקווה לקבל אולי קצת יותר מידע עד הבדיקה.
    תודה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לפי תאריך הווסת האחרון שלך את אמורה להיות בשבוע 8, ובשבוע זה ובערכי בתא כפי שאת רושמת - כבר אמורים לראות דופק. אבל, אכן יש מקרים בהם התפתחות העובר היא שונה, בעיקר משום שיש לעיתים פער של יותר משבועיים בין הביוץ לבין הווסת - כך שאמנם על פניו הנתונים לא מעודדים, אבל אני מסכים לחלוטין עם הרופא שלך שאמר לא לדאוד, משום שאכן יש סיכוי להריון.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה