לקיחת תוספי ויטמינים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התחלתי חצי שנה לפני ההריון לקחת אומגה 3 , פרנטל וחומצה פולית, כעת אני נכנסת לשבוע השמיני והרופא נשים אמר לי לקחת ברזל, התחלתי לקחת פולקס 400, והתחילו לי בחילות מטורפות וכאבי בטן מטורפים, אמנם היו בחילות לפני שהתחלתי לקחת ברזל אבל זה ממש החמיר, השאלות שלי:
    1. האם עצם זה שאני לוקחת את כל התרופות הללו יש יותר מדי חומצה פולית ? והאם זה יכול להזיק ?
    2. האם אפשר להפסיק או להחליף את הפולקס 400 כי אני ממש סובלת מכאבים ולא מסוגלת לתפקד כל היום ?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין צורך לקחת חומצה פולית ככדור נפרד, יש מספיק בפרנטל (וגם אם לקחת זה עדיין בסדר ולא יותר מידיי חומצה פולית). וכן, אפשר להחליף את הפולקס, וכדאי לכדור המכיל ברזל בלבד. אני לא יודע לגבי להפסיק - זה תלוי ברמת הברזל שלך

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה