קורס הכנה ללידה. ייעוץ ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הגיע הזמן בנות
    נראה לי אני אתחיל לברר קורסים........

איפה, מי מעביר, באיזה שלב של ההריון, כמה עולה, האם זה מאוד נחוץ (כי הבנתי שכן וגם לא צריך כל הריון אלא פעם 1)
    ואם צריך באמת את הבעל איתך
14 תגובות
עמוד 1
  • איפה את גרה בצפון??
    אני לא עשיתי קורס הכנה ללידה, לא רואה בזה צורך.
    בעלי לא יוריד מהפאסון שלו לטובת זה, וגם האמת שאני לא רוצה שיהיה איתי בלידה!
    כשהיה לי צירים הוא כמעט התעלף אז בלידה?!?2

• חח נופר הרגת אותי........ לא קראת את השירשור היכרות?!?!? בעמוד הקודם ? קריות.

ברור שמי שתהיה איתי זו אמא שלי כי היא הבן אדם הכי רגוע לא מלחיצה והכי לוקחת בפרופורציה דברים ומורידה סטרס - ודואגת מבפנים, היא גם רופאה ומכירה את כולם בערך איפה שאני רוצה ללדת.........קיצור, בעלי הפוך.
    לא משנה, בכל אופן, אני הבנתי שזה ממש טוב כי מלמדים שפ גם המון אנטומיה, מושגים ומה קורה בתהליך עצמו......את לא סוג של לחוצה ולא יודעת מה קורה איתך
    את מוכנה לדברים - - -בערך.....???
  • עברתי את זה פעם אחת כבר, נראה לי שאני אשרוד גם פעם שניה בלי קורס הכנה ללידה

• ממליצה בחום!!!!!!!

עשיתי, השכלתי ,עזר לי!!!

ללידה ראשונה שווה כל שקל...

בעלי לא אחד כזה אבל הוא זרם איתי והאמת שהוא הבין והשכיל ולמד מה לעשות איתי בחדר לידה והתמיכה הזו ( מעבר לתמיכה של אמא) פשוט מחזקת ברמות!!!

אותי לפחות... בהצלחה!!!
  • תודה קורין
    נופר מדובר ב 200 שקל... אני לא חושבת שזה יהרוג אותי
    אם בזכות ה 200 שקל האלה אני יהיה יותר מוכנה מה טוב.....

• חשבתי זה עולה יותר

• חח אני הולכת להישפך שם מצחוק נראה לי
    איך אני לא רואה את עצמי עושה תרגילים עם מכנס צצמוד כזה שחור תייץ
    טוב נראה... אני אשת ף אתכן למרות שנראה לי שהרוב עברו את זה פהה
  • מאמי אם את רוצה יש קורס מזורז שמרוכז ביום שישי אחד מהבוקר עד הצהריים זה מה שאני עשיתי... לא היה לי עצבים לפעם בשבוע...
    האמת מרוצה עד השמיים מה גם שהכל הדרכה מרתקת באמת ואין תרגילים וכדורי פיזיו ועניינים יושבים בכיף בספות ולומדים על מה שבאמת מעניין...
  • ממליצה בחום. אני ובעלי מאוד נהננו מהקורס
    למדנו הרבה
    אני מהדרום ולקחנו קורס דרך טיפת חלב שעלה 382 שקל -וזה עוד ממש זול לא יןדעת מאיפה לקחת מחיר של 200 שקל
    הקורס היה ממש מגוון ובין הדאר כלל גם סדנת זוגיות- מעבר בין זוגיות להורות, קורס החייאה, סדנת טיפול בתינוק וסדנת הנקה . כל זה פרט להגרכה ללידה עצמה
    סך הכל היו 9 מפגשים אם אני לא טועה, אולי 8
    נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • עשיתי חצי קורס, הקורס הופסק עקב המלחמה בדרום לפני 3 שנים ו3 חודשים. היה מיותר לחלוטין בעיינינו
    הכי קטע התקשרו אלי אחרי המלחמה שהקורס מתחדש ולהגיע בזמן הזה והזה.... אמרתי שאין צורך כי אייל כבר נולד.....
  • 200 שקל ברמב"ם...
    טוב זה נשמע לי ממש מומלץ
    מאיזה שבוע מתחילים בערך?

• 200 שקל זה ממש זול, השאלה גם מה הקורס כולל
    אני לקחתי את הקרוס משבוע 28 וסיימתי בשבוע 34 לדעתי
    את יכולה גם לקחת טיפה יותר מאוחר

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • יקרות שלום,
    לכל מצב בחיים כדאי להיתכונן מסיבה פשוטה. כשאני באה מוכנה לסיטואציה, יש לי את אפשרות הבחירה. בחירה מתוך ידע, ונסיון שרכשו אחרים. במקום להיות מובלות על ידי המציאות להיות מובילות את בחירותיכן. חשוב לבדוק מה מתאים לכן ולבני זוגכם. חשוב מאד למצוא את המקום המתאים לכל אחד בתהליך. כל זוג והדרך שלו.
    תאום הציפיות בין בני הזוג חשוב מאין כמותו. בדרך כלל הגבר והאשה נמצאים במקומות שונים לחלוטין, מבחינת הרצונות והציפיות.
    דניאלה אוט - ,תכלת הכנה ללידה www.tcheletleida.com

תכלת קורס הכנה ללידה
    0523470950
  • בעלי ואני היינו בשבוע 31
    אני חושבת שזה מאד נחוץ להריון ראשון
    אותי זה מאד הרגיע למרות שידעתי הרבה דברים (מהפורום)
    אבל הסיור בחדר לידה וגם כשעשינו תרגילי נשימת- זה עזר לי מאד.
    באתי מוכנה למה שאני אראה בחדר (זה שונה מממה שדמיינתי)
    וגם עמדתי בתנוחות שהמדריכה הסבירה שמקלות...

אני הלכתי מטעם בית החולים וזה עלה לי 200 שח

אבל יש גם מטעם קופת החולים וזה עולה בסביבות אותו הדבר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה